Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων στον Φο.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης, τρεις νέοι μόνιμοι υπάλληλοι του Περιφερειακού Συνδέσμου Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Πελοποννήσου (Φο.Δ.Σ.Α) έδωσαν την Παρασκευή 21/2/2025 το μεσημέρι τον νενομισμένο όρκο ενώπιον του Προέδρου Γιάννη Σμυρνιώτη και παρουσία του υπόλοιπου προσωπικού στα γραφεία του Φορέα, υποσχόμενες να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους μέσα από την πλήρη ένταξη τους στο εργασιακό καθεστώς του Φο.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου.

Οι ειδικότητες των νέων μόνιμων υπαλλήλων είναι 2 Π.Ε. Διοικητικού – Οικονομικού και 1 Π.Ε. Μηχανικών Περιβάλλοντος που διορίστηκαν στον Φο.Δ.Σ.Α έπειτα από γραπτό διαγωνισμό στο πλαίσιο σχετικής διαδικασίας του ΑΣΕΠ, και που μετά την ορκωμοσία τους και τη σχετική ενημέρωση αναλαμβάνουν άμεσα τα καθήκοντά τους.

Στον επίλογο της λιτής τελετής, o Πρόεδρος Γιάννης Σμυρνιώτης μετά την εκδήλωση τόνισε ότι η ορκωμοσία ενός μόνιμου υπαλλήλου δεν είναι μια απλή και τυπική διαδικασία δημοσίων σχέσεων αλλά μια ουσιαστική ηθική δέσμευση που προέρχεται από την αναγνώριση της σκληρής δουλειάς και των προσπαθειών που έχει καταβάλλει.

Στη συνέχεια απευθυνόμενος σε όλους τους παρευρισκόμενους ανέφερε: «Είναι μια πολύ όμορφη μέρα σήμερα, καθώς καλωσορίζουμε και επισήμως στην “οικογένεια” του Φο.Δ.Σ.Α Πελοποννήσου 3 νέους μόνιμους υπαλλήλους και τους υποσχόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους για να τους στηρίξουμε σε ότι χρειαστούν σ΄ αυτό το νέο επαγγελματικό τους βήμα.

Όμορφη όμως και ιδιαίτερη μέρα είναι και για εκείνους σε προσωπικό επίπεδο, αφού οι κόποι τους ανταμείφθηκαν και είναι πανέτοιμοι να δηλώσουν παρών στον εργασιακό τους βίο, δεδομένων των ζητημάτων στην στελέχωση των υπηρεσιών μας.

Τους ευχόμαστε από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και ελπίζουμε να συμβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μέσα από τον ρόλο τους, στη λειτουργία του Φο.Δ.Σ.Α προς όφελος των πολιτών της Περιφέρειάς μας!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Πανήγυρη του Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου στην Ιερά Μονή Καλτεζών

Γίνεται γνωστό ότι πανηγυρικά θα εορτασθεί στην Ιερά μας...
00:07:54

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Μάριος Ηλιόπουλος στον μουσειακό χώρο της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Την περασμένη Κυριακή, λίγη ώρα πριν τον αγώνα του...

Προβολή και ανάδειξη της Υφαντικής Τέχνης στο Γεράκι Λακωνίας με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Με μια σημαντική εκδήλωση αφιερωμένη στην υφαντική τέχνη και την πολιτιστική της διάσταση, το Γεράκι Λακωνίας αναδείχθηκε και πάλι ως σημείο αναφοράς για την παράδοση και τη σύγχρονη δημιουργικότητα. Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 22 και 23 Φεβρουαρίου 2025, οργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γερονθρών, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ