Μεγάλη συμμετοχή Φορέων στην ενημέρωση για την Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και το πρόγραμμα «ΑΠΟΛΛΩΝ»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώθηκε, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Πελοποννήσου, η διαδικασία ενημέρωσης των φορέων (Δήμοι, ΔΕΥΑ, ΓΟΕΒ-ΤΟΕΒ) σχετικά με τη δυνατότητα ένταξής τους στην Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και, μέσω αυτής, στο Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ.

Σκοπός των ενημερωτικών συναντήσεων ήταν η άμεση πληροφόρηση και ο συντονισμός όλων των δυνητικών δικαιούχων του προγράμματος. Η συμμετοχή ήταν σχεδόν καθολική, με έντονο ενδιαφέρον από τους φορείς να συμμετάσχουν στην Ενεργειακή Κοινότητα και το Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ, το οποίο στοχεύει στη μείωση του ενεργειακού κόστους έως και 50% για τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης, τους Οργανισμούς Εγγείων Βελτιώσεων, καθώς και για ευάλωτα νοικοκυριά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κυκλικής Οικονομίας, Αναστάσιος Αδαμόπουλος, δήλωσε:

«Ολοκληρώθηκε, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες, η διαδικασία ενημέρωσης των φορέων που μπορούν να ενταχθούν στην Ενεργειακή Κοινότητα Πελοποννήσου και στο Πρόγραμμα ΑΠΟΛΛΩΝ. Στόχος μας είναι η μείωση του ενεργειακού κόστους και η ενεργειακή αυτονομία μέσω της συνεργασίας όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να διεκδικεί κάθε δυνατή χρηματοδότηση που οδηγεί σε μια πιο πράσινη, βιώσιμη και καθαρή ενεργειακή πολιτική».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Celebrating 50 years of Porsche turbo»

Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, το Λουτράκι ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια μοναδική εκδήλωση για τους φίλους της αυτοκίνησης και τους οπαδούς της θρυλικής Porsche!   Η «Επετειακή Εκδήλωση Porsche/ 50 Χρόνια Turbo» που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ειρήνης, διοργανώνεται από το επίσημο Porche Club Greece και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας

Επιτυχημένη Ημερίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Κορινθίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Κορινθίας διοργάνωσε το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, στο Ξυλόκαστρο, την ημερίδα με τίτλο «Περιοδοντική Θεραπεία 2024 & Τι μπορεί να πετύχει». Η θεματολογία της ημερίδας, το υψηλό επιστημονικό επίπεδο των ομιλητών, καθώς και η άρτια διοργάνωση και φιλοξενία, άφησαν άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ