Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για ζητήματα και αιτήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, συνάντησε την Τετάρτη 17 Ιουλίου, στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης παρέδωσε στον Υπουργό το πρόσφατο ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου, το οποίο περιλάμβανε σημαντικά ζητήματα και αιτήματα που αφορούν τη δημόσια υγεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν εκτενώς για τα κενά που υπάρχουν στα κέντρα υγείας της Περιφέρειας και για τις αναγκαίες ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την ανάπτυξη των υποδομών υγείας. Ο Περιφερειάρχης τόνισε τη σημασία της ενίσχυσης των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή, ειδικά σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές.
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση έχει ως βασική προτεραιότητα την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και ανακοίνωσε ότι σύντομα θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Πελοποννήσου για να δει από κοντά τα ζητήματα και να συζητήσει με τους τοπικούς φορείς.
Η συνάντηση έκλεισε με αμοιβαίες δεσμεύσεις για συνεχή συνεργασία με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίπολη: Φωτιά ξέσπασε στον Άγιο Βασίλειο

Το απόγευμα της Πέμπτης 18/7, ξέσπασε φωτιά στον Άγιο...

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 19/7/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 19/7/2024 appeared first on .

Διακοπή υδροδότησης στον Άγιο Πέτρο

Λόγω προβλήματος σε πιεζοστάτη του δικτύου ύδρευσης της Κοινότητας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο