Συνεδρίασε η Επιτροπή Ενημέρωσης και Διαβούλευσης επί θεμάτων Τουρισμού και Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Πελοποννήσου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με σκοπό την ενημέρωση όλων των παρατάξεων για την πορεία των θεμάτων που αφορούν τον τομέα του Τουρισμού, συνεδρίασε την Πέμπτη 4 Ιουλίου, η σχετική Επιτροπή Ενημέρωσης και Διαβούλευσης, στην έδρα της Περιφέρειας, την Τρίπολη.

Κεντρικά ζητήματα ήταν η ενημέρωση για το περιεχόμενο της συνεδρίασης της Περιφερειακής Επιτροπής Τουρισμού, που έγινε, την περασμένη εβδομάδα, στην Αθήνα, καθώς και η ενημέρωση για την πορεία υλοποίησης του Προγράμματος Τουριστικής Προβολής.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής, Αθανάσιος Μιχελόγγονας, ανέφερε: «Προχωρήσαμε στη συνεδρίαση με σκοπό την ενημέρωση όλων των παρατάξεων για όσα κάνουμε στον τομέα του τουρισμού.

Στόχος μας είναι η διασφάλιση ότι η περιφερειακή ανάπτυξη συμβαδίζει με τις τουριστικές προτεραιότητες και ευελπιστούμε στη συνεργασία όλων των φορέων.

Πραγματοποιήθηκε και ευρύτερη συζήτηση, όχι μονό περί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, όπως η ταυτότητα του προορισμού, η στρατηγική της Περιφέρειας για θέματα πολιτισμού και οι μηχανισμοί συνεργασίας με άλλους εταίρους του οικείου οικοσυστήματος του Τουρισμού».

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

”Πολιτιστικός Ιούλιος” στο Δήμο Κορινθίων

  ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 42α ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Κορίνθου « Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Παράσταση «Δροσερή βουτιά στον ελληνικό κινηματογράφο», με το Παιδικό Θεατρικό Τμήμα του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ και Παράσταση «Ο θάνατος σου η ζωή μου» με το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ σε σκηνοθεσία Ισίδωρου Σταμούλη Ώρα 21:00 Ξενία Αρχαίας Κορίνθου Είσοδος

Hμερίδα με θέμα: «Μαζί για την Ασφάλεια: Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Νεανικής Παραβατικότητας»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε με επιτυχία την...

Οι ήρωες της πυροσβεστικής: Το OPEN στο κέντρο συντονισμού των εναέριων μέσων

Το ΟΡΕΝ συνάντησε δύο πυροσβέστες που από αέρος συντονίζουν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο