Τετάρτη, 26 Μαρτίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Συννεφιές κα αφρικανική σκόνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου σήμερα Τρίτη, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος αλλά και με αφρικανική σκόνη. Σε ότι αφορά την θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα με τις προηγούμενες ημέρες φτάνοντας έως και τους 19 βαθμούς.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
Πιθανώς κατά τόπους έντονες βροχές τις απογευματινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο.

Γενική πρόγνωση
Αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα. Τοπικές βροχές κατά διαστήματα προβλέπεται να σημειωθούν στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, που πιθανώς τις απογευματινές ώρες θα είναι στη βορειοδυτική χώρα κατά τόπους έντονες. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο και την Ήπειρο.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Ιόνιο πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 19 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 20 με 22 βαθμούς και κατά τόπους στη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 23 με 24 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ντριστέλα | Βιωματικό εργαστήριο αποκατάστασης παραδοσιακής νεροτριβής

Η Α.Μ.Κ.Ε. “Ένας άλλος δρόμος”, σε συνεργασία με την...

Ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR συμπληρώνει 94 χρόνια – Το μήνυμα του Προέδρου

Το μήνυμα του Προέδρου της ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, κ....

Βραχάτι: Συνελήφθη 23χρονος για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (25.3.2025) το μεσημέρι, στο Βραχάτι, από αστυνομικούς...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ