Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία «Cassandra»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απότομη επιδείνωση του καιρού φέρνει η κακοκαιρία Cassandra, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ και θα επηρεάσει κυρίως τις βόρειες περιοχές της χώρας.

Το φαινόμενο αναμένεται από το απόγευμα της Παρασκευής (4/10) μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (5/10), με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα.

Την Παρασκευή (4/10) από τις απογευματινές ώρες βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν αρχικά το βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία την Ήπειρο, τα υπόλοιπα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο. Πιθανόν, κατά τη διάρκεια της νύχτας να επηρεαστούν πρόσκαιρα και τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας.
Εξασθένηση των φαινομένων από τη νύχτα στα βορειοδυτικά.

Το Σάββατο (5/10):

  • Από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι το μεσημέρι, βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.
  • Από τις προμεσημβρινές ώρες μέχρι το βράδυ, την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλειστός ο στίβος του ΔΑΚ Τρίπολης για το κοινό λόγω αγώνων του ΣΕΓΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  Δ/ΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΤΜΗΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, KAI ΠΡΟΣΓΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΣΤΙΒΟΣ) ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΕΣ:Α) ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΑΠΟ ΩΡΑ 8:00-14:00 Β) ΣΤΙΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΑΠΟ ΩΡΑ 16:00-20:00 Γ) ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024 ΑΠΟ ΩΡΑ 16:00-20:00 ΛΟΓΩ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΙΒΟΥ ΑΠΟ

Ο ASTERAS AKTOR υποδέχεται σχολικές μονάδες στις εγκαταστάσεις του “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

Τιμώντας την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, η οικογένεια του...

Ημέρα Ελέγχου Μνήμης και Ενημερωτική Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Οι Παγκόσμιες Ημέρες και Εβδομάδες για την Τρίτη Ηλικία αποτελούν σημεία αναφοράς για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού και τη κινητοποίηση της πολιτείας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων των ηλικιωμένων. Κάθε χρόνο, έχουν οριστεί Παγκόσμιες σημαντικές Ημερομηνίες για την Τρίτη Ηλικία, η 21 Σεπτεμβρίου, «Παγκόσμια Ημέρα για τη ν. Alzheimer», και η 1η Οκτωβρίου «Παγκόσμια

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 3 Οκτωβρίου

Σήμερα Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024  είναι του Αγίου Διονυσίου του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ