Σελλάς Μεσσηνίας – Πανηγύρι 15/8, Αθλητικές Εκδηλώσεις και Sella Summer Fest Party

Διήμερο εορταστικών εκδηλώσεων πραγματοποιείται με αφορμή τη γιορτή του 15 Αύγουστου, στο χωριό Σελλάς Μεσσηνίας, που βρίσκεται 19 χλμ από την Κυπαρισσία.

Την Πέμπτη 15 Αυγούστου, ο σύλλογος των απανταχού Σελλαίων «η Αγία Τριάς» διοργανώνει παραδοσιακό πανηγύρι στο Σελλά Μεσσηνίας με παραδοσιακούς χορούς, με το συγκρότημα Ήχος του Νότου, πλούσιο γεύμα με καλοψημένη γουρουνοπούλα, σουβλάκια, σαλάτες κτλ. Το ξακουστό πανηγύρι που διοργανώνεται εδώ και δεκαετίες, συγκεντρώνει πλήθος κόσμου από όλη την περιοχή της Τριφυλίας. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 6980603972.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ο Αθλητικός Όμιλος Σελλά Μεσσηνίας διοργανώνει Αθλητικές Εκδηλώσεις για όλες τις ηλικίες. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 6972034242 και εως 30 λεπτά πριν την έναρξη των αγώνων.

Το πανηγύρι και οι αθλητικές εκδηλώσεις έχουν καθιερωθεί εδώ και χρόνια ως τόπος και χρόνος συνάντησης των Απανταχού Σελλαίων, των συγγενών και φίλων από όλη την Ελλάδα και τα άλλα μέρη του κόσμου.

Την Παρασκευή 16 Αυγούστου μετά τις 22:00 θα πραγματοποιηθεί το 2ο Sella Summer Fest, ένα μεγάλο νεανικό Party με δυνατή ανεβαστική μουσική από τον DJ Pazo και ένα εντυπωσιακό show με φωτιές από την Fairy Flame. Ένας θεσμός που ξεκίνησε πέρσι και συνεχίζεται φέτος με πολύ κέφι και χορό.


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

Μετάβαση στο περιεχόμενο