Η Κορώνη γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με λαμπρότητα γιόρτασε η Κορώνη του Δήμου Πύλου-Νέστορος τον πολιούχο και προστάτη της Άγιο Δημήτριο το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024.
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στην Κορώνη πραγματοποιήθηκε Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ενώ στη συνέχεια παρουσία πλήθος πιστών ακολούθησε λιτάνευση της Ιερής Εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της Κορώνης, την οποία συνόδευσαν οι μαθητές των σχολείων και υπό τις μελωδίες της Αθηναγόριου Φιλαρμονικής Κορώνης.
Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας που παρέστη στις εκδηλώσεις ανέφερε σε δήλωση του: «Εύχομαι ο Άγιος Δημήτριος να σκέπει τις ζωές όλων μας και να μας χαρίζει κάθε καλό. Χρόνια πολλά στην Κορώνη!
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους. Και του χρόνου με υγεία και κάθε καλό στις οικογένειες σας”.
Το “παρών” στις εορταστικές εκδηλώσεις έδωσαν οι βουλευτές Μεσσηνίας Μιλτιάδης Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Παναγιώτης Μαργιάννης, ο αντιδήμαρχος Κορώνης Δημήτρης Σιψάς, ο πρόεδρος της Κοινότητας Κορώνης Νίκος Γιαλελής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Πύλου – Νέστορος και γενικός γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης, ο πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κορωναίων Αθηνών “Παναγία Ελεήστρια” Σπύρος Δημητρακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.




The post Η Κορώνη γιόρτασε τον πολιούχο της Άγιο Δημήτριο appeared first on Pylos.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν θα περάσουν» – Το μήνυμα του πιλότου του F16

Με το συγκινητικό μήνυμα του πιλότου του F16 σμηναγού...

20η Γιορτή Κάστανου στα Άνω Δολιανά Κυνουρίας

Η εποχή των καφέ, πορτοκαλί και χρυσοκίτρινων οργιαστικών αποχρώσεων...

Η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 11 το πρωί η μεγάλη...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 28 Οκτωβρίου

Εκτός από την Εθνική μας εορτή σήμερα, Δευτέρα 28...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ