Συνεδρίαση όλων των φορέων για τα Ναυαρίνεια 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδρίαση για το συντονισμό δράσης όλων των φορέων και την λήψη αναγκαίων μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων της 197ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου 2024, πραγματοποιήθηκε στην Πύλο την Τρίτη 15 Οκτωβρίου.
Στη συνεδρίαση που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα Συσκέψεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πύλου – Νέστορος, συμμετείχαν ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, εκπρόσωποι Εθιμοτυπίας και Τύπου της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων (9ο Σύνταγμα Πεζικού, Πυροσβεστικό Σώμα, Λιμεναρχείο Πύλου, Αστυνομία, Τροχαία Καλαμάτας, Πολεμικό Ναυτικό) και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Πύλου.
Οι εκπρόσωποι φορέων αναφέρθηκαν ο καθένας στο πεδίο δράσης τους με σκοπό την άρτια διοργάνωση των Ναυαρινείνων 2024, που θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 8 το βράδυ της Κυριακής 20 Οκτωβρίου με την αναπαράσταση της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου στην παραλιακή ζώνη της Πύλου.

 

 

The post Συνεδρίαση όλων των φορέων για τα Ναυαρίνεια 2024 appeared first on Pylos.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

To Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους διοργανώνει εκδήλωση #ErasmusDays

To Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους διοργανώνει εκδήλωση #ErasmusDays την...
00:12:31

Ετήσια συνάντηση της συντονιστικής Δ/νσης Χρήστου Νικολάου της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Τρίπολη

Την πόλη της Τρίπολης, επέλεξαν για να πραγματοποιηθεί η...

12 νέα δέντρα φοινίκων κοσμούν την περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου

Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της αρχιτεκτονικής του τοπίου, το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αθανάσιου Μουζάκη, ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, τη δράση φύτευσης δώδεκα (12) φοινικοειδών δέντρων της ποικιλίας Washingtonia, στην περιοχή Καταρράκτες

E-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις του Νοεμβρίου

Αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για τις πληρωμές συντάξεων του Νοεμβρίου,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ