Το Navarino Challenge 2024 στον Δήμο Πύλου – Νέστορος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Πύλου – Νέστορος έχει τη χαρά και τη τιμή να φιλοξενεί για μία ακόμη χρονιά το Navarino Challenge από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.
Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα, που παραμένει στην κορυφή από το 2014 και φέτος για 12η χρονιά θα διαφημίσει τον τουρισμό και την ιστορία της Πύλου και της Μεσσηνίας σε όλο τον κόσμο, με κεντρικό μήνυμα «ο αθλητισμός ενώνει».
Ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα βρεθούν στο μεγαλύτερο αθλητικό event που θα διεξαχθεί στην Costa Navarino και την Πύλο.
Θα γίνουν πάνω από 55 δράσεις, παρουσία Ολυμπιονικών όπως ο χρυσός και χάλκινος Ολυμπιονίκης στους κρίκους Λευτέρης Πετρούνιας, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Περικλής Ιακωβάκης, αλλά και πρωταθλητών όπως οι Βασιλική Μιλλούση, Κώστας Κατσουράνης, Μιχάλης Τριανταφυλλίδης που συμμετέχουν μαζί με ερασιτέχνες αθλητές όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων στο φετινό Navarino Challenge.
Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν, διασχίζοντας την ονειρική παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, μια από τις ωραιότερες παραλίες σε όλο τον κόσμο, με τον Ελληνοαμερικανό υπερμαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Καρνάζη.
Η διοργάνωση περιλαμβάνει στο πρόγραμμά της και δραστηριότητες όπως μαθήματα ποδοσφαίρου, τένις, μαθήματα μπάσκετ, τουρνουά μπιτς βόλεϊ, αναρρίχηση, ποδηλατάδα στη Βοϊδοκοιλιά, γκολφ, καγιάκ στη Σφακτηρία, ενώ έχουν προγραμματιστεί και ομιλίες για την οδική ασφάλεια, την παιδική παχυσαρκία και αφήγηση βιβλίων.





 

The post Το Navarino Challenge 2024 στον Δήμο Πύλου – Νέστορος appeared first on Pylos.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ψηφιακό μονοπάτι της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πύλου «Αντώνης Σαμαράκης»

Η Ναυμαχία κρύφτηκε στις γωνιές της πόλης μας… Ακολουθήστε το ψηφιακό μονοπάτι της Ναυμαχίας του Ναυαρίνου που επιμελήθηκαν οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου «Αντώνη Σαμαράκη» και γνωρίστε την ιστορία του! Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έντεκα (11) σταθμούς με διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες που θα σας ταξιδέψουν σε άλλες εποχές. Ο λόγος που δημιουργήθηκε, είναι γιατί

Πάτρα: Άγριο ξύλο μέσα σε σχολείο – Συνελήφθη 17χρονος μαθητής

Άγριο επεισόδιο εκτυλίχθηκε χθες στο ΕΠΑΛ Πάτρας μεταξύ μαθητών κατέληξε σε...

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για τον θάνατο του Δημάρχου Ζηρού Γιώργου Ζυγούρη

Αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη το Δήμαρχο Ζηρού Γιώργο Ζυγούρη,...

Τεντόγλου: Υποψήφιος ως κορυφαίος αθλητής στίβου στον κόσμο για το 2024

Μίλτος Τεντόγλου είναι ανάμεσα στους πέντε υποψήφιους της World Athletics...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ