Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας στην τελετή αγιασμού του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Χώρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας παραβρέθηκε σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου στο αγιασμό του σχολικού συγκροτήματος του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου  Χώρας της Δ.Ε. Νέστορος, όπου και ευχήθηκε στους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς των παιδιών καλή σχολική χρονιά.

Στο μήνυμα του ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας ανέφερε τα εξής:

“Ξεκινά σήμερα μια νέα σχολική περίοδος για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Κάθε νέα αρχή σηματοδοτεί νέους στόχους και νέες κατακτήσεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες να διαμορφώσουν το χαρακτήρα τους με βάση τις αξίες της αγάπης, της ομόνοιας, της εντιμότητας και του σεβασμού.

Εμείς ως Δήμος θα είμαστε δίπλα σας και θα προσπαθούμε να σας παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στον αγώνα της μάθησης.
Εύχομαι σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά, με υγεία και πρόοδο».



 

The post Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας στην τελετή αγιασμού του Γυμνασίου και Γενικού Λυκείου Χώρας appeared first on Pylos.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Celebrating 50 years of Porsche turbo»

Στις 29 Σεπτεμβρίου, ημέρα Κυριακή, το Λουτράκι ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια μοναδική εκδήλωση για τους φίλους της αυτοκίνησης και τους οπαδούς της θρυλικής Porsche!   Η «Επετειακή Εκδήλωση Porsche/ 50 Χρόνια Turbo» που θα πραγματοποιηθεί στο Πάρκο Ειρήνης, διοργανώνεται από το επίσημο Porche Club Greece και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας

Συνάντηση εργασίας για τον κανονισμό λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καλαμάτας

Συνάντηση εργασίας υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου, με αντικείμενο το νέο κανονισμό λειτουργίας και χρήσης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου Καλαμάτας. Παρόντες στη συνάντηση, οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Γιώργος Λαζαρίδης και Οικονομικών Πιπίνα Κουμάντου, στελέχη του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου καθώς και εκπρόσωποι ομάδων και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ