Στην Κύπρο ο Δήμαρχος Καλαμάτας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στην Κύπρο αναμένεται να μεταβούν τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2024, εκπροσωπώντας το Δήμο Καλαμάτας, ο Δήμαρχος, Θανάσης Βασιλόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αναστάσιος Ηλιόπουλος προκειμένου να προσκαλέσουν στη Μεσσηνιακή πρωτεύουσα τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νικόλαο Χριστοδουλίδη και τον Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου, κ.κ. Γεώργιο Γ’.

Το κάλεσμα έρχεται ως συνέχεια της ανακήρυξής τους, τόσο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας όσο και του Αρχιεπισκόπου, σε Επίτιμους Δημότες Καλαμάτας, σύμφωνα με τις υπ’ αρίθμ. 183/2024 και 184/2024 Αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, “σε ένδειξη βαθύτατης τιμής στο πρόσωπο, και στο αξίωμά τους”, από τους δημότες Καλαμάτας. Η ανακήρυξή τους έγινε με αφορμή την παρουσία τους στο Διεθνές Συνέδριο της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας που είναι προγραμματισμένο στην Καλαμάτα τον προσεχή Δεκέμβριο, από τις 19 έως τις 21, με θέμα τα 50 χρόνια κατοχής από τους Τούρκους της Κύπρου.

Σημειώνεται ότι κατά την επίσκεψή τους στην Κύπρο στις 14-15 Οκτωβρίου 2024, ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. θα παραστούν επίσης, κατόπιν πρόσκλησης, σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται στον αδελφοποιημένο με την Καλαμάτα, Δήμο Αγλαντζιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ παρακινεί όλες τις γυναίκες να εξετάσουν τους μαστούς τους

Με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο, μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης...

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και δήλωση συμμετοχής υποψηφίων.

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και δήλωση συμμετοχής υποψηφίων. Ημερομηνία...

Αργολίδα: Συνελήφθησαν 8 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ