«Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας – Γ’ Φάση»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη σήμερα, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, παρουσία του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου, η σύμβαση του έργου «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας – Γ’ Φάση», προϋπολογισμού 3.000.000 € πλέον ΦΠΑ. Η υπογραφή έγινε από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ Καλαμάτας Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο και τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α.Ε.». Το έργο  που χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2021-2027», έλαβε έκπτωση 10%.

Το έργο της Αντικατάστασης του Δικτύου Ύδρευσης στη Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας – Γ’ Φάση, αφορά την αντικατάσταση παλαιών αγωγών από PVC που παρουσιάζουν συχνές βλάβες, και τμήματος των πεπαλαιωμένων χυτοσιδηρών σωλήνων, σε κεντρικά σημεία της πόλης. Οι ακριβείς θέσεις των προς αντικατάσταση αγωγών σημειώνονται στα σχέδια των οριζοντιογραφιών. Επίσης στο έργο συμπεριλαμβάνονται και οι μεταφορές των παροχών ύδρευσης από τα παλαιά στα νέα δίκτυα και όλες οι συνδεσμολογίες για τη σωστή λειτουργία των νέων δικτύων. Οι προτεινόμενοι αγωγοί προβλέπεται να κατασκευαστούν από σωλήνες πολυαιθυλενίου 10 atm και 16 atm. Το συνολικό μήκος των αγωγών που θα κατασκευαστούν ανέρχεται σε 26,487 km.

Με την υλοποίηση του έργου αναμένεται να εξασφαλιστεί επαρκής παροχή πόσιμου νερού στις υποδομές, αποθήκευσης και διανομής, ενώ η εξοικονόμηση πόσιμου νερού και ενέργειας που θα επιτευχθεί θα είναι ιδιαιτέρως σημαντική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣΤΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΛήψη

Συναυλία – αφιέρωμα “Με τον ήχο του βιολιού”

Μια σημαντική εκδήλωση ετοίμασε το Κέντρο Εκμάθησης Μουσικής «Επτάφθογγο» σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Τρίπολης για τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου, στις 9.00 το βράδυ, στην Πλατεία Άρεως.Μια συναυλία-αφιέρωμα στην ελληνική παραδοσιακή και λαϊκή μουσική, με τον σπουδαίο σολίστα του βιολιού και τα υπόλοιπα μέλη και υπεύθυνους τμημάτων του Κέντρου Εκμάθησης Μουσικης «Επτάφθογγο», θα έχει την ευκαιρία

Ευχαριστήριο μήνυμα Γιάννη Τρουπή για την επιτυχία του 3ου «Tripolis Street Food Festival»

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε το «Tripolis Street Food Festival»,...

Άνδρας μπήκε με όπλο στο νοσοκομείο του Αιγίου και άρχισε να πυροβολεί

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος άγνωστους δράστη, ο οποίος μπήκε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ