«Άθληση για όλους»: Ολοκληρώνεται το Πρωτάθλημα Μπάσκετ στο Δήμο Καλαμάτας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώνεται αύριο, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, το πρωτάθλημα μπάσκετ του προγράμματος «Άθληση για Όλους» που διεξήχθη και φέτος με πολλές συμμετοχές στο Δήμο Καλαμάτας. Στο γήπεδο της Τέντας στις 6 το απόγευμα θα διεξαχθεί ο μικρός Τελικός ανάμεσα στις ομάδες της «Αναγέννησης» και των «Γεωπόνων». Θα ακολουθήσει στις 8 το βράδυ ο μεγάλος Τελικός μεταξύ των ομάδων «Υγειονομικοί» έναντι των «Οld Stars» Μετά την λήξη του τελικού θα πραγματοποιηθούν και οι απονομές στους νικητές.

Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Αθλητισμού και Τουρισμού Γιώργο Λαζαρίδη, το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» συνάντησε και φέτος μεγάλο ενδιαφέρον και η σεζόν κύλησε ομαλά, με τις ομάδες των επαγγελματιών της πόλης να αγωνίζονται, με πνεύμα ευγενούς άμιλλας, να αθλούνται και να απολαμβάνουν τα παιχνίδια. Να σημειωθεί ότι για να τρέξει το πρόγραμμα «Άθληση για Όλους» και φέτος ο Δήμος Καλαμάτας προσέλαβε 7 πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής.   

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακαλύψτε τα Πελοποννησιακά Κρασιά | Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε Διεθνή Καμπάνια Προώθησης

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινά μια συναρπαστική καμπάνια για την προώθηση των κρασιών Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) σε κορυφαίες Διεθνείς αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς. Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς Οίνου και του Ειδικού Μέτρου Στήριξης «Προώθηση Οίνων σε Τρίτες Χώρες».   Η Καμπάνια Μας Περιλαμβάνει: Εντυπωσιακές Διαφημίσεις: Ξεχωριστές

Μάτι: Έξι χρόνια από τη φονική φωτιά με τα 104 θύματα

Έξι χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, 23 Ιουλίου, από τη φονική...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο