Δράση στα ΚΔΑΠ με στόχο την καταπολέμηση της βίας και του εκφοβισμού που σχετίζονται με τα ναρκωτικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με στόχο την καταπολέμηση της βίας και του εκφοβισμού που σχετίζονται με τα ναρκωτικά, το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και την Ελληνική Αστυνομία αρχίζει να δείχνει ενδιαφέρον και να ανακοινώνει την έναρξη μιας νέας εκστρατείας ενημέρωσης και εκπαίδευσης για την αντιμετώπιση αυτών των σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων.

Τα ΚΔΑΠ σε συνεργασία με το ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ. και την δράση «Εικαστική δημιουργία για κατασκευή μηνύματος πάνω σε ταμπλό για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών» στέλνουν το φετινό μήνυμα πρόληψης.

Σκοπός της δράσης είναι η ενημέρωση των παιδιών μέσα από παρουσίαση και στην συνέχεια μέσω δημιουργίας αφίσας με ηχηρά μηνύματα κατά των ναρκωτικών, που έχουν στόχο την ολιστική αντιμετώπιση του φαινομένου της εξάρτησης, εστιάζοντας στους πυλώνες της πρόσληψης, της θεραπείας και της κοινωνικής επανένταξης.

Τα ΚΔΑΠ ευχαριστούν την κα. Βλαχοπουλιώτη Φωτεινή, που μας επισκέφτηκε στο 8ο ΚΔΑΠ με μία μοναδική ενημέρωση για τα παιδιά.

 

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, στην Αθήνα. Η ατζέντα της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, περιλάμβανε θέματα εμπορίου, ακρίβειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων. «Η σημερινή σύσκεψη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο