Υποδοχή του χρυσού Ολυμπιονίκη Paolo Bettini στην ΠΕ Μεσσηνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνέντευξη Τύπου δόθηκε την Τετάρτη 28 Αυγούστου, στα γραφεία της ΠΕ Μεσσηνίας, σχετικά με την τελετή υποδοχής του ποδηλατοδρόμου Paolo Bettini.

Στη συνέντευξη, εκτός από τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο συμμετείχαν η επίτιμη πρόξενος της Ιταλίας στη νότια Πελοπόννησο Μαργαρίτα Μποβιτσέλι και εκπρόσωποι του συλλόγου πεζοπόρων και ορειβατών Καλαμάτας «Ο Ευκλής».

Στη συνέντευξη Τύπου αναλύθηκε το πρόγραμμα του χρυσού Ολυμπιονίκη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004, ο οποίος στα πλαίσια της επετείου των 20 ετών, διοργάνωσε μια ποδηλατοδρομία 1000 χιλιομέτρων στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα η ποδηλατοδρομία έχει ήδη ξεκινήσει από τον Όλυμπο και ακολουθώντας τη διαδρομή Λάρισα, Άρτα, Μεσολόγγι, Πάτρα, Αρχαία Ολυμπία θα βρίσκεται στην Καλαμάτα την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή υποδοχής το απόγευμα και ώρα 19:00, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας. Ακολούθως ο χρυσός Ολυμπιονίκης Paolo Bettini θα ολοκληρώσει την διαδρομή στην Αθήνα, αφού διέλθει από Σπάρτη, Άργος και Κόρινθο.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου υποστηρίζει την προσπάθεια αυτή με στόχο την ανάδειξη του ποδηλατικού τουρισμού και της προβολής των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής μας, τα οποία μπορούν να αποτελέσουν κορυφαία επιλογή για επισκέπτες με ποδήλατο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία....

Ένα ιατρικό θαύμα στο Ιπποκράτειο

Η καλή πλευρά των νοσοκομείων μας και του επιστημονικού...

Οpen Day τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας – Ημέρα γνωριμίας για τον νέο χώρο πολιτισμού της πόλης

Ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό το Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024. Από τις 7 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στους χώρους του και να ξεναγηθεί στο Ανοιχτό Θέατρο. Οι πόρτες ανοίγουν για όλους στις 7 το απόγευμα, με μουσικό καλωσόρισμα από

Λευκή Νύχτα στο Άργος: Μια μοναδική συναυλία του Κωστή Μαραβέγια

Το μεγάλο party του καλοκαιριού έρχεται στο Άργος το...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ