Συλλήψεις στην Μεσσηνία για ναρκωτικά, παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και όπλα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθη, χθες (5.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία, διαπιστώθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες, -3- φυτά κάνναβης, ύψους -40- εκατοστών περίπου, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -6- γραμμαρίων.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου Συνελήφθησαν, χθες (5.8.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, ανήλικος ημεδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα στερούμενος αδείας ικανότητας οδηγήσεως. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθη 34χρονη ημεδαπή, μητέρα του ανήλικου, για παραμέληση της εποπτείας του. Τέλος, όπως προέκυψε ο ανήλικος στερούταν δελτίου ταυτότητας.
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και για το -κατά περίπτωση- αδίκημα της παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας  Συνελήφθησαν, σήμερα (6.8.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 19 και 20 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα καθώς και στην κατοχή του ενός, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- σιδερογροθιές. Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο 19χρονος στερούταν άδεια ικανότητας οδήγησης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας.

Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

5 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα με 8 νεκρούς τον Ιούλιο στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία...

Συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση στην Αρεόπολη

Συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση στην Αρεόπολη ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 – ΑΡΕΟΠΟΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΩΡΑ: 21.30’ Συναυλία του Γρηγόρη Μπιθικώτση Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα: Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, ο συνονόματος γιος του ΣΕΡ της ελληνικής μουσικής και άξιος συνεχιστής του, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από τη γέννηση του πατέρα του, θα

ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ: Αναβαθμίζει ενεργειακά πέντε σχολεία – Σεβασμός στο περιβάλλον και κέρδος για όλους

Από το 8ο δημοτικό σχολείο της Κορίνθου ξεκίνησε η υλοποίηση της ενεργειακής αναβάθμισης των πέντε δημοτικών σχολείων της πόλης, τα οποία έχει εντάξει σε σχετικό πρόγραμμα η δημοτική αρχή του Νίκου Σταυρέλη και υλοποιούν οι αντιδημαρχίες Πολεοδομίας και Παιδείας – Τουρισμού. Σήμερα το πρωί, παρουσία του αντιδημάρχου Πολεοδομίας Βασίλη Πανταζή, επισκέφθηκε το σχολείο στην Αγιάννα

Κλειστά τα λογιστικά γραφεία στην Αρκαδία

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ αποφασίστηκε η θερινή ανάπαυση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο