Γύθειο: Συναυλία με τους ONIRAMA

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γύθειο: Συναυλία με τους ONIRAMA

1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 – ΓΥΘΕΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΟΥ

ΩΡΑ: 21.30’

Συναυλία με τους ONIRAMA

Οι ONIRAMA, το δυναμικό συγκρότημα με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, έρχονται γεμάτοι δυναμισμό, κέφι και ενέργεια. Έχοντας πραγματοποιήσει πάνω από 4.000 εμφανίσεις συνολικά στην καριέρα τους, είναι αναμφισβήτητα η μπάντα με τα περισσότερα live σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι ONIRAMA γεμίζουν τις αποσκευές τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα πιο αγαπημένα τραγούδια τους και την καλύτερή τους διάθεση. Στο ταξίδι αυτό τους συντροφεύει μια playlist που αντανακλά την “mixin-up” ψυχή της μπάντας: από τον Δύσκολο Καιρό για Πρίγκιπες μέχρι το Ανθολόγιο για Μικρούς και Μεγάλους.

Από το Να την Προσέχεις μέχρι την ξεσηκωτική εκδοχή του Ξημερώνει και Βραδιάζει του Βασίλη Τσιτσάνη, που παρουσίασαν πρώτη φορά στα live τους την περασμένη χρονιά. Και από την Κλεψύδρα μέχρι την πρόσφατη επιτυχία τους Μετανιώνω, όλα τα τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, «ανακατεμένα» με τον τρόπο που μόνο οι ONIRAMA γνωρίζουν, για να μας παρασύρουν σε έναν ατελείωτο χορό.

26/08/2024

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ολοκλήρωση Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας Δήμου Τρίπολης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΟ Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει την ολοκλήρωση του Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.) στα πλαίσια του Ν.4819/2021, με βάση τις προδιαγραφές, τους όρους και τις τεχνικές οδηγίες για την εκπόνηση "Σχεδίου Αστικής Προσβασιμότητας (Σ.Α.Π.)" που καθορίστηκαν με την ΥΠΕΝ/ΔΜΕΑΑΠ/110088/887/19.11.2021 Απόφαση Υφυπουργού Π.ΕΝ. (ΦΕΚΒ΄ 5553). Το Σχέδιο Αστικής Προσβασιμότητας Δήμου Τρίπολης, προϋπολογισμού

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 26 Αυγούστου

Σήμερα Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024 είναι των Αγίων Αδριανού...

Γιάννης Τρουπής: «Λειψυδρία: Η νέα Απειλή. Αισιόδοξο το πρόγραμμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη σωστή Διαχείριση των Υδάτων»

Συνεντεύξεις Προέδρου Επιμελητηρίου Αρκαδίας στον Skai Tv και στο Ionian Tv Για το μείζον θέμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο