Τοποθετήθηκε Seatrack στην παραλία Μαυροβουνίου για αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα σε άτομα ΑμεΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τοποθετήθηκε Seatrack στην παραλία Μαυροβουνίου για αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα σε άτομα ΑμεΑ

1

Η ελεύθερη πρόσβαση στη θάλασσα είναι δικαίωμα όλων και ο Δήμος Ανατολικής Μάνης  το κάνει πράξη. Πριν λίγες μέρες τοποθετήθηκε και λειτουργεί στην παραλία Μαυροβουνίου μηχανισμός Seatrack που αποτελείται από ράγες σταθερής τροχιάς μέσα στις οποίες ένα ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα μπορεί να κινηθεί μέσα και έξω από το νερό, έτσι δίνεται η δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα να μπουν στη θάλασσα αυτόνομα. Χειριστήριο χρήσης του μηχανισμού, το οποίο είναι απαραίτητο για τη λειτουργία του, θα βρείτε στο Cafe Bar Surf Club.

Ο Δήμος Ανατολικής Μάνης σε συνεργασία με  την ΤΟΒΕΑ προσφέρουν τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν δικό τους χειριστήριο. Έτσι ο κάθε λουόμενος έχει τη δυνατότητα χρήσης του όποια ώρα επιθυμεί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν το χειριστήριο εντελώς δωρεάν (χρεώνονται μόνο τα έξοδα αποστολής) με τους εξής τρόπους:

1. Επισκέπτεστε τη σελίδα www.seatrac.gr ή καλείτε στο 2610876000, επιλέγετε «εγγραφή» στη δωρεάν υπηρεσία ενημέρωσης για τα SEATRAC. Εγγράφεστε εντελώς δωρεάν μέσω της φόρμας για να ενημερώνεστε για την εγκατάσταση, συντήρηση και απεγκατάσταση των SEATRAC που σας ενδιαφέρουν. Λαμβάνεται sms ή/και email εντελώς δωρεάν!

2. Επιλέγετε το κουτάκι «θέλω χειριστήριο»

3. Συμπληρώνετε τα στοιχεία αποστολής. Σε 1-3 μέρες το χειριστήριο είναι στη διάθεσή σας.

Το χειριστήριο είναι ίδιο για όλα τα Seatrack.

Για τεχνική υποστήριξη ή οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη χρήση του μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο  2610876000 ή μέσω email στο info@tobea.gr

22/07/2024


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/7/2024)

Την Τρίτη (30/7/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Προσωρινοί πίνακες για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών – καθαριστριών σχολικών μονάδων

Ανακοινώνονται οι προσωρινοί πίνακες κατάταξης - βαθμολογίας, προσληπτέων και απορριπτομένων για την πρόσληψη προσωπικού καθαριστών - καθαριστριών σχολικών μονάδων. Διαβάστε περισσότερα, εδώ. 

9ο TRIPolis Rock Festival + 1o Φεστιβάλ Φωτογραφίας Τρίπολης + Παράλληλες δράσεις

Η σκηνή στο πάρκο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης έχει ήδη στηθεί...

Ο ΣΑΟΟ στο βουνό των θεών – ΟΛΥΜΠΟΣ 2024

Λεπτομερής σχεδιασμός και σωστή προετοιμασία επέτρεψαν στο σύλλογό μας...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο