Σπάρτη: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή εμποροπανήγυρη του Μυστρά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η φετινή εμποροπανήγυρη του Μυστρά, η οποία άνοιξε τις πύλες της στις 26 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας για μια ακόμη χρονιά πόλο έλξης, καθώς πλήθος επισκεπτών συνέρρευσαν για να κάνουν τις αγορές τους και να ψυχαγωγηθούν.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος, ο οποίος μία μέρα πριν την έναρξη είχε επιθεωρήσει τις εργασίες στους χώρους της εμποροπανήγυρης, ευχαρίστησε, κατά τον εναρκτήριο χαιρετισμό του, τους αρμόδιους Αντιδημάρχους, τους υπαλλήλους του Δήμου και τους συνεργάτες του, που εργάστηκαν για την προετοιμασία και την επιτυχή έκβαση του πανηγυριού. Ειδικότερα, τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Επιχειρηματικότητας, κ. Παναγιώτη Τριτάκη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, κ. Άγγελο Αντωνάκο, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, κ. Παναγιώτη Παυλή, τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, κ. Δημήτρη Γιαννόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Μυστρά, κ. Θεοφάνη Λάζαρη.

Από την πλευρά τους, οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου Σπάρτης, ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες, επέβλεψαν για την χωροθέτηση εμπόρων και επιχειρηματιών, φρόντισαν προκειμένου όλες οι εγκαταστάσεις να πληρούν τις προϋποθέσεις ασφαλείας, ενώ η υπηρεσία Καθαριότητας σε συνεργασία με την ΔΕΥΑΣ βρίσκονταν επί ποδός σε 24ωρη βάση, προκειμένου οι χώροι της εμποροπανήγυρης, περιλαμβανομένων και των χώρων υγιεινής, να είναι πάντοτε καθαροί.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση του δήμου «το ραντεβού μας ανανεώνεται για την επόμενη χρονιά, με τη δημοτική Αρχή να έχει ήδη εκφράσει την πρόθεσή της για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό της εμποροπανήγυρης, ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες κοινωνικές ανάγκες».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγγραφές Φιλαρμονικής και Χορευτικού συγκροτήματος του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Φιλαρμονική Δήμου Νότιας Κυνουρίας:  Αγαπητοί γονείς, μαθητές  και φίλοι...

Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 7η Σεπτεμβρίου 2024

Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας (Αρ. Πρ. 1002/18/21-στ, με ΑΔΑ: ΨΦΡΛ46ΜΤΛΒ-4Κ2) κατά την εορτή του «Γενέσιου της Υπεραγίας Θεοτόκου» την 07/09/2024 και κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00 Δείτε την Απόφαση εδώ   Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας (Αρ. Πρ. 2501/18/287-β, με ΑΔΑ: 6ΑΤ046ΜΤΛΒ-15Κ) κατά διεξαγωγή του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024» Δείτε την Απόφαση εδώ  

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου

Του Οσιμάρτυρος Βίβου, Αγίου Ευδοξίου είναι σήμερα, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σήμερα,...

Αργολίδα: Συνελήφθησαν 7 άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ