Στο δρόμο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ο δήμος Κορινθίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την ένταξη του δήμου Κορινθίων, μαζί με άλλους 51 από όλη την Ελλάδα, στη δράση «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» ανακοίνωσαν οι υπουργοί Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης παραβρέθηκαν οι δημάρχων των 52 δήμων και φυσικά και ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης.

Ο δήμος Κορινθίων επιχορηγείται με το ποσό των 1,292,424 ευρώ. 

Το Πρόγραμμα «Ψηφιακός Μετασχηματισμός των ΟΤΑ» στοχεύει στον εκσυγχρονισμό των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) με έξυπνες εφαρμογές τεχνολογίας και πληροφορικής προς όφελος των κατοίκων, των επιχειρήσεων, αλλά και των επισκεπτών των Δήμων. 

Ειδικότερα οι δράσεις έχουν στόχο τη βιώσιμη μετακίνηση, την εξοικονόμηση ενέργειας, την ενδυνάμωση της τοπικής δημοκρατίας, την προστασία από κυβερνο-επιθέσεις, την ενίσχυση των ψηφιακών υποδομών και ευρύτερα τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών, των επιχειρήσεων και της ποιότητας ζωής των πολιτών.

The post Στο δρόμο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό ο δήμος Κορινθίων appeared first on .


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κοινωνική Συμπερίληψη και Ανάπτυξη | Το Όραμα της Περιφέρειας Πελοποννήσου για Άτομα με Αναπηρία

Την ευκαιρία να συζητήσουν, να προτείνουν και να σχεδιάσουν τις επόμενες ενέργειες για να καταστεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μία Περιφέρεια Πρότυπο, στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα Άτομα με Αναπηρία και οι οικογένειές τους, είχαν ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.), Ιωάννης Βαρδακαστάνης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής

Χάρτης κινδύνου πυρκαγιάς: Σε ποιες περιοχές υπάρχει «πορτοκαλί» συναγερμός για την Κυριακή

Αντιμέτωπες με πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς βρίσκονται αύριο, Κυριακή...

Καιρός: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία

Γενικά αίθριο καιρό με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο