Παίξε & Κέρδισε Δώρα – Η δύναμη των παιδιών για έναν πιο πράσινο κόσμο!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το FOLLOWGREEN σε ενημερώνει σχετικά με το πως η σχολική ζωή επηρεάζει τα παιδιά, τις συνήθειες και τον χαρακτήρα τους. Είναι στο χέρι μας να τα βοηθήσουμε να αναπτύξουν την περιβαλλοντική τους συνείδηση, για ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Λάβε μέρος στο Green Mission «Η δύναμη των παιδιών για έναν πιο πράσινο κόσμο!» και Κέρδισε μια “Δωροεπιταγή των 250€ από τα Public”

Κάθε μήνα, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής – Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση

Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σύσκεψη του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους της Π.Ε. Κορινθίας για τη Διαχείριση των Υδάτων

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2024, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχό, με τη συμμετοχή των έξι δημάρχων του Νομού Κορινθίας. Στην ημερήσια διάταξη τέθηκαν ζητήματα σχετικά με τη διαχείριση των υδάτων και τη λειψυδρία, καθώς και οι αναγκαίες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων. Ο Περιφερειάρχης

Τρίπολη: Ξυλοδαρμός 45χρονου από δύο ανήλικους που επιτέθηκαν στην κόρη του

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο...

Διακοπή Υδροδότησης Κοινότητας Παραλίου Άστρους

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της κοινότητας Παραλίου Άστρους ότι την...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ