Πρόσκληση για Συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής 10/09/2024 Ώρα 13:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣ: Μέλη Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Καλείστε την 10η του μηνός Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, σε δια ζώσης συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο δημοτικό κατάστημα (Λ. Φραντζή 2 – Ξυλόκαστρο),  σύμφωνα με το άρθρο 75 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87Α΄/7-6-2010), όπως τροποποιήθηκε, συμπληρώθηκε και ισχύει, με θέματα:

  1. Έγκριση πρακτικού – κατακύρωση έργου με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ».
  2. Έγκριση πρακτικών – ανάδειξη προσωρινού αναδόχου έργου με τίτλου «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ».
  3. Έγκριση αριθ. 91/2024 μελέτης και υποβολή πρότασης με τίτλο «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ» στο πλαίσιο της πρόσκλησης με τίτλο : Πρόγραμμα φυσικών καταστροφών για τους ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού (VΙ) και άξονα Προτεραιότητας 2.4 «Πρόληψη και διαχείριση κινδύνων» στο «ΤΠΑ Υπουργείου Εσωτερικών».
  4. Αίτημα αναδόχου έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΕΜΕΝΟΥ» για χορήγηση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης της σύμβασης.
  5. Έγκριση υποβολής αιτήματος Τροποποίησης της Απόφασης Ένταξης της Πράξης: «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ»  με Κωδικό ΟΠΣ 6003101  και έγκριση του τροποποιημένου Τεχνικού Παραρτήματος που συνοδεύει την Πράξη.
  6. Παροχή εξουσιοδότησης στην ταμία του Δήμου για το κλείσιμο του λογαριασμού στην ALPHA BANK της λυθείσας Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής και μεταφορά υπολοίπων σε λογαριασμό του Δήμου.
  7. Παροχή εξουσιοδότησης στην ταμία του Δήμου για το κλείσιμο των λογαριασμών στην ALPHA BANK και στην Τράπεζα Πειραιώς της λυθείσας Β/θμιας Σχολικής Επιτροπής και μεταφορά υπολοίπων σε λογαριασμούς του Δήμου.
  8. Αίτημα εταιρείας Κ/Ξ APION KLEOS για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή της Δ.Κ. Λυγιάς.
  9. Αίτημα ιδιώτη για κατάληψη οδοστρώματος στη Δ.Κ. Μελισσίου, για οικοδομικές εργασίες.
  10. Αίτημα ιδιώτη για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου οχημάτων για το συσκευαστήριό του νωπών αγροτικών προϊόντων στη Δ.Κ. Γεληνιατίκων.
  11. Εξειδίκευση πίστωσης για επιστροφή αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού.
  12. Έγκριση δαπανών πάγιας προκαταβολής Προέδρων Δ. Κοινοτήτων και Προέδρων Συμβουλίων Δ. Κοινοτήτων.
  13. Έγκριση κίνησης υπηρεσιακών οχημάτων το μήνα Σεπτέμβριο 2024, για τη μεταφορά ανακυκλώσιμων υλικών.
  14. Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου για κίνηση υπηρεσιακών οχημάτων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΒΛΑΣΙΟΣ ΤΣΙΩΤΟΣ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εγγραφές Φιλαρμονικής και Χορευτικού συγκροτήματος του Δήμου Νότιας Κυνουρίας

Φιλαρμονική Δήμου Νότιας Κυνουρίας:  Αγαπητοί γονείς, μαθητές  και φίλοι...

Προσωρινές Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 7η Σεπτεμβρίου 2024

Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας (Αρ. Πρ. 1002/18/21-στ, με ΑΔΑ: ΨΦΡΛ46ΜΤΛΒ-4Κ2) κατά την εορτή του «Γενέσιου της Υπεραγίας Θεοτόκου» την 07/09/2024 και κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00 Δείτε την Απόφαση εδώ   Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας (Αρ. Πρ. 2501/18/287-β, με ΑΔΑ: 6ΑΤ046ΜΤΛΒ-15Κ) κατά διεξαγωγή του «ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024» Δείτε την Απόφαση εδώ  

Σπάρτη: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η φετινή εμποροπανήγυρη του Μυστρά

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η φετινή εμποροπανήγυρη του Μυστρά,...

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 6 Σεπτεμβρίου

Του Οσιμάρτυρος Βίβου, Αγίου Ευδοξίου είναι σήμερα, Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Σήμερα,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ