Πρόσκληση για Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 07/08/2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προς τους κ.κ. Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους, Προέδρους Κοινοτήτων

Σας καλούμε σε δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, που θα πραγματοποιηθεί την 7 Αυγούστου 2024 ημέρα Τετάρτη & ώρα 20:30 μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση: μεικτή συνεδρίαση α/ δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου και ταυτόχρονα β/ με τηλεδιάσκεψη, σύμφωνα με το άρθρο 78 του Νόμου 4954/2022 ΦΕΚ 136/Α/Τεύχος/9-7-2022 του Υπουργείου Εσωτερικών στην αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου σύμφωνα με διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Κατεδάφιση αποδυτηρίων παλαιού γηπέδου Ηρακλή Ξυλοκάστρου.
  2. Παραχώρηση χρήσης χώρων στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου στον Ν.Ο.Ξ.
  3. Συνέχιση προγράμματος ERASMUS από τη ΔΗΚΕΞΕ στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  4. Ορισμός εκπροσώπου για την συγκρότηση της Επιτροπής για χαρακτηρισμό παραλιών ως πολυσύχναστων ή μη, σύμφωνα με το άρθρο 11 του Π.Δ 71/2020, για το έτος 2025.
  5. Τροποποίηση Προϋπολογισμού για την «Επιχορήγηση από Υπουργείο Πολιτισμού για τη δράση Πολυθεματικό Φεστιβάλ Αριστοναύτες».
  6. Τροποποίηση Προϋπολογισμού για κάλυψη ασφαλιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων των καταργηθέντων Σχολικών Επιτροπών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.
  7. Γενική – Τροποποίηση Προϋπολογισμού.
  8. Επιχορήγηση Αθλητικών Συλλόγων καθώς και ενός Συλλόγου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης
  9. Έγκριση έκθεσης αποτελεσμάτων εσόδων και εξόδων Β’ τριμήνου 2024.
  10. Έγκριση συμμετοχής στο ΔΕΔΔΗΕ για την επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην Κοινότητα Ελληνικού.
  11. Έγκριση συμμετοχής στο ΔΕΔΔΗΕ για την τοποθέτηση μίας (1) τριφασικής παροχής στο Κοιμητήριο Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Κοινότητας Δερβενίου.
  12. Διαγραφή δημοτικών τελών λόγω λανθασμένης καταχώρησης.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΚΕΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σε αποστολή στην Κύπρο συμμετείχε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης

50 Χρόνια κατοχής – 50 χρόνια από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης συμμετείχε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες, στην επίσκεψη που πραγματοποίησε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου αποτελούμενο από τον Αντρέα Στεργίου Πρόεδρο του ΔΣ και Δήμαρχο Αργιθέας, Παντελή Χειμωνίδη, Αντιπρόεδρο ΔΣ Δικτύου, Δημ. Σύμβουλο Δήμου Λάρνακας, Αναστάσιο

Με επιτυχία ο 51ος Διαγωνισμός Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής στα Λαγκάδια

Ο Δήμος Γορτυνίας στα πλαίσια των πολυσχιδών δράσεών του για την ανάδειξη και προβολή της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και με την προσωπική άοκνη φροντίδα του Δημάρχου Γορτυνίας κ. Ευστάθιου Χαρ. Κούλη, διοργάνωσε το Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024, στα Λαγκάδια, τον 51ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημοτικού Τραγουδιού και Μουσικής. Τονμακροβιότερο ετήσιο διαγωνισμό δημοτικού τραγουδιού, που οραματίστηκε, οργάνωσε

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ

thumbnail_ΑΦΙΣΑ-ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ1Λήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο