«Becoming»| Έκθεση φωτογραφίας στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς, στο πλαίσιο της μακρόχρονης συνεργασίας του με τη Φωτογραφική Λέσχη Κορίνθου, εγκαινιάζει την ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Becoming», την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024 (ώρα 12:00), στο Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας.

Η έκθεση αποτελεί μια εξερεύνηση της διαμόρφωσης της προσωπικής ταυτότητας μέσα από τον φακό. Παράλληλά εμβαθύνει στο πολυδιάστατο ταξίδι της ενηλικίωσης, αποτυπώνοντας την ουσία του τρόπου με τον οποίο η ταυτότητά του ανθρώπου διαμορφώνεται από το περιβάλλον, από την κουλτούρα, από τις εμπειρίες του.  Εμπνευσμένοι από τα έργα σημαντικών φωτογράφων όπως η Cindy Sherman, η Rineke Dijkstra και η Nan Goldin, οι συμμετέχοντες φωτογράφοι δημιούργησαν οπτικές αφηγήσεις που εξετάζουν τη λεπτή ισορροπία μεταξύ της αυτογνωσίας και της κοινωνικής επιρροής. Στόχος τους είναι η κατανόηση της πολυπλοκότητας της ταυτότητας, καλώντας τους επισκέπτες να προβληματιστούν με τις δικές τους διαδρομές και με τα αισθητικά στοιχεία που τις καθορίζουν. 

Επιμέλεια: Ανάστασης Πρωτοπαπάς (Καλλιτεχνικός Διευθυντής Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου)

Συμμετέχουν τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Κορίνθου: Petia Angelova, Άννα Δημητροκάλη, Αλέξανδρος Καρβουτζής, Δήμητρα Καψαλάκη, Lorena Kirk-Giannoulis, Γιάννης Πατρώνης, Σοφία Πετικίδη, Αναστάσης Πρωτοπαπάς, Γεώργιος Τζάφης, Κατερίνα Φιλοπούλου, Νατάσα Χαραλαμπίδου 

Διάρκεια έκθεσης: 20 Οκτωβρίου 202426 Ιανουαρίου 2025

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00- 17:00 

Κλειστά:25-26 Δεκεμβρίου, 1η Ιανουαρίου

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο, στο τηλέφωνο 27470 22279 (καθημερινά, εκτός Τρίτης, 10:00-17:00)     

ΠΙΟΠ | Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας

200 16 Στυμφαλία Κορινθίας

Τ: 27470 22296 | www.piop.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

To Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους διοργανώνει εκδήλωση #ErasmusDays

To Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο Άργους διοργανώνει εκδήλωση #ErasmusDays την...
00:12:31

Ετήσια συνάντηση της συντονιστικής Δ/νσης Χρήστου Νικολάου της Εθνικής Ασφαλιστικής στην Τρίπολη

Την πόλη της Τρίπολης, επέλεξαν για να πραγματοποιηθεί η...

12 νέα δέντρα φοινίκων κοσμούν την περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου

Με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της αρχιτεκτονικής του τοπίου, το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, υπό την καθοδήγηση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου κ. Αθανάσιου Μουζάκη, ολοκλήρωσε το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, τη δράση φύτευσης δώδεκα (12) φοινικοειδών δέντρων της ποικιλίας Washingtonia, στην περιοχή Καταρράκτες

E-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις του Νοεμβρίου

Αντίστροφη μέτρηση ξεκινά για τις πληρωμές συντάξεων του Νοεμβρίου,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ