Το 80ο Δ.Σ του ΕΦΕΠΑΕ στα γραφεία της ΔΕΠ στην Πάτρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα Γραφεία της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ( ΔΕΠ ), στην Πάτρα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024 και ώρα 13:00 μ.μ,  η 80η Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΕΠΑΕ. 

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ και της ΔΕΠ, Πρόεδρος του  Επιμελητηρίου Αχαΐας  κ. Πλάτων Μαρλαφέκας θα υποδεχθεί τα μέλη του Διοικητικού-Προέδροι και εκπρόσωποι των εταίρων του ΕΦΕΠΑΕ από όλη την Ελλάδα -, καθώς και τον  Γενικό Γραμματέα Δημόσιων Επενδύσεων ΕΣΠΑ, κ. Δημήτρη Σκάλκο, ο οποίος και  συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο. 

Αντικείμενο της ημερήσιας διάταξης εκτός της γενικότερης ενημέρωσης των μελών για τα αποτελέσματα απορρόφησης του ΕΣΠΑ 2014-2020 , θα αποτελέσει και ο προγραμματισμός ανάθεσης νέων έργων στον ΕΦΕΠΑΕ στο πλαίσιο της ΠΠ 2021-2027, καθώς και η διερεύνηση ενδεχόμενης διεύρυνσης των συνεργασιών του ΕΦΕΠΑΕ με στόχο την επέκταση του επιχειρησιακού αντικειμένου του.

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, στην Αθήνα. Η ατζέντα της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, περιλάμβανε θέματα εμπορίου, ακρίβειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων. «Η σημερινή σύσκεψη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο