Εξαφάνιση ηλικιωμένου στο Ναύπλιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο  YAUHENI  YAKAULEU (ΕΥΓΕΝΥΙ  ΙΑΚΩΒΛΕΒ) 91 ετών, εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην περιοχή Άρια, Ναυπλίου, το πρωί της 27/09/24.

Έχει γκρίζα πυκνά μαλλιά, γκρίζο μουστάκι και μούσι, γαλανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπεζ κοντομάνικη μπλούζα η οποία έχει στάμπα με χάρτη, μαύρο παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια. Στο λαιμό του έχει κρεμασμένο το κινητό του τηλέφωνο.

Πάσχει από Άνοια.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους του το βράδυ της 28/09/2024 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή του.

Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βανδαλισμοί στα νέα σιντριβάνια της πλατείας Πετρινού στην Τρίπολη

Ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ Κώστας Τζιούμης κατήγγελλε σήμερα Τρίτη...

Κώστας Τζιούμης: «Προστατεύουμε τη δημόσια περιουσία, θέλουμε να απομονώσουμε τις μικρές μειοψηφίες»

Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τη νύχτα της Δευτέρας (30/9/2024) στο σιντριβάνι της πλατείας Πετρινού. Άγνωστοι παραβίασαν τα κιγκλιδώματα και προσχώρησαν εσκεμμένα σε φθορές στο εσωτερικό του σιντριβανιού. Για το λόγο αυτό, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, αναφέροντας ότι «πρόκειται για μία απαράδεκτη ενέργεια και ποινικά κολάσιμη».Στη συνέχεια, ο δήμαρχος είπε ότι μετέβη

Ημέρα Ελέγχου Μνήμης και Ενημερωτική Εκδήλωση για το κοινό

Με αφορμή τη 34η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, 1η Οκτωβρίου 2024, που έχει ως θέμα τη «Γήρανση με αξιοπρέπεια: Η σημασία της ενίσχυσης των συστημάτων φροντίδας και υποστήριξης για ηλικιωμένους», το Κέντρο Υγιούς Γήρανσης “ΜΕΝΤΩΡ”, σε συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και με την υποστήριξη της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, σε αναγνώριση αυτών των προκλήσεων, διοργανώνει Ημέρα Ελέγχου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ