81η Συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΦΕΠΑΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η 81η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΦΕΠΑΕ πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία του εταίρου του φορέα, ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ ΑΜΚΕ, στη Θεσσαλονίκη, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου του ΔΣ, κ. Πλάτωνα Μαρλαφέκα.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο συμμετείχε, για πρώτη φορά, η νέα Γενική Γραμματέας ΕΣΠΑ, κα Βασιλική Παντελοπούλου. Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα που αφορούσαν κυρίως στο έργο που ολοκλήρωσε ο ΕΦΕΠΑΕ στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, καθώς και η πρόοδος των εργασιών του φορέα για το ΕΣΠΑ 2021-2027. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην αναλυτική ενημέρωση της νέας Γενικής Γραμματέως και στην παρουσίαση προτάσεων για τη βελτίωση της λειτουργικότητας του φορέα.

Η κα Παντελοπούλου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το σημαντικό έργο που έχει επιτευχθεί από τον ΕΦΕΠΑΕ και δήλωσε τη δέσμευσή της να συμβάλει, από τη νέα της θέση, στην αναβάθμιση και εξέλιξη του φορέα.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ, κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, καθώς και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, συνεχάρησαν τη νέα Γενική Γραμματέα για την ανάληψη των καθηκόντων της, εκφράζοντας τη βεβαιότητα για τη συνέχιση της παραγωγικής συνεργασίας με το Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, με σκοπό την εύρυθμη και αποτελεσματική διαχείριση των Δράσεων Κρατικών Ενισχύσεων που έχουν ανατεθεί στον φορέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός σήμερα: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες φέρνει η κακοκαιρία Atena

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική...

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στη Νεμέα

Το μουσικό συναπάντημα των φιλαρμονικών από το Δερβένι και...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε περιοχές της Γορτυνίας

Την Πέμπτη 12/09/2024 λόγω εργασιών συντήρησης του Δικτύου του...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ