Παρουσίαση του ιστορικού παραμυθιού «Η Ιστορία του Τόπου μας πάει.στο Νηπιαγωγείο και.στο Δημοτικό Σχολείο!!!»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σας προσκαλεί στην παρουσίαση του ιστορικού παραμυθιού «Η Ιστορία του Τόπου μας πάει…στο Νηπιαγωγείο και…στο Δημοτικό Σχολείο!!!».

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Αυγούστου 2024 και ώρα 20:30 στον Ιερό Χώρο της Β΄ Εθνοσυνέλευσης.

Το παραμύθι είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από τη “Σύγκλιση της Β΄ Εθνικής Συνέλευσης των Ελλήνων” και βασίζεται στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον τόπο μας, κατά την περίοδο της Επανάστασης του 1821.

Μέσα από το ταξίδι των ηρώων του παραμυθιού, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του τόπου μας και να αποκομίσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, με αποκορύφωμα τη B΄ Εθνοσυνέλευση που έλαβε χώρα στο Άστρος το «Χρυσήλιον» το 1823. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κέντρο Κοινότητας | Το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου 2204 για την Κινητή Μονάδα

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει το πρόγραμμα της Κινητής Μονάδας του Κέντρου Κοινότητας για τον Σεπτέμβριο 2024. Διαβάστε το αρχείο, ΕΔΩ.

Εγκαίνια του Νέου Σχολικού Γυμναστηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Χατζή

Παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού εγκαινιάστηκαν την Δευτέρα 26 Αυγούστου οι εγκαταστάσεις του σχολικού Γυμναστηρίου στη Δημοτική Κοινότητα Χατζή του Δήμου Μεσσήνης, παρουσία επίσης του Πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα. Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομος. Ένα έργο που υλοποιήθηκε από την «Κτιριακές Υποδομές

Με εκατοντάδες φανουρόπιτες τίμησαν τον Άγιο Φανούριο σε χωριό του Ναυπλίου

Πανηγυρικά εορτάζεται η μνήμη του Αγίου Φανουρίου στο χωριό...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο