Η δεύτερη μουσική εκδήλωση του Estella Festival θα πραγματοποιηθεί στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Ανδρέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η δεύτερη μουσική εκδήλωση του Estella Festival θα πραγματοποιηθεί στο γραφικό λιμανάκι του Αγίου Ανδρέα την Τρίτη 20 Αυγούστου στις 21:30. Ο Βύρων Τσουράπης έρχεται να μας ταξιδέψει με μια βαλίτσα γεμάτη με τραγούδια από τον πρόσφατο δίσκο του «Λέξεις Μακρόσυρτες» καθώς και επιλογές ελληνικών και ξένων εμβληματικών τραγουδιών διασκευασμένα από τον ίδιο και την εκρηκτική του μπάντα. Μείνετε μαζί μας καθώς αναμένεται μια παράσταση ζεστή και δυναμική γεμάτη από πολλές περιπέτειες.

Η μπάντα αποτελείται από τον Βύρωνα Τσουράπη στη φωνή, το μπάσο και την κιθάρα, τον Στέλιο Φραγκούς στα πλήκτρα, τον Θανάση Τσακιράκη στα τύμπανα και τον Γιώργο Τσουράπη στις κιθάρες.

~~~~ Λίγα λόγια για τον καλλιτέχνη

Ο Βύρων Τσουράπης γεννήθηκε στην Αθήνα και από πολύ μικρή ηλικία έδειξε το μεγάλο του ενδιαφέρον για την μουσική. Από νωρίς μπήκαν στη ζωή του η κιθάρα, το μπάσο, το μαντολίνο και η φυσαρμόνικα. Τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην μουσική τα έκανε στα 19 όταν, ως φοιτητής πλέον, ξεκίνησε με συγκροτήματα τις πρώτες εμφανίσεις σε μπαράκια και μουσικές σκηνές.  Στην δισκογραφία μπήκε το 2005 έχοντας γράψει τραγούδια ως μέλος συγκροτημάτων. Η πρώτη ολοκληρωμένη προσωπική του δισκογραφική δουλειά, όμως, κυκλοφόρησε το 2021 με τίτλο “Λέξεις Μακρόσυρτες”.

Έχει γίνει ευρύτερα γνωστός μέσα από την εκπομπή «Μουσικό Kουτί», αλλά και μέσα από τις ζωντανές εμφανίσεις του, στο πλευρό του Νίκου Πορτοκάλογλου. Τα τελευταία χρόνια, μας ταξιδεύει, έχοντας στις αποσκευές του τα όμορφα τραγούδια του από το προσωπικό  του δίσκο «Λέξεις Μακρόσυρτες». 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας -κατά δύο τρεις βαθμούς-...

Σπάρτη: Παράνομη εκτροφή σκυλιών και την πώληση τους μέσω αγγελιών

Συνελήφθη, χθες (17.8.2024) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του...

Σήμερα η ομιλία του Καθηγητή κ. Παναγιώτη Φάκλαρη στον Άγιο Ανδρέα

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο “Οι...

Φωτιά σε βιομηχανία στην Κόρινθο – Ήχησε το 112

Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του Σαββάτου 16 Αυγούστου σε...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο