Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Διαπλάτυνση διασταύρωσης οδού προς παραλία Αγ. Ανδρέα με την Επαρχιακή Άστρους – Λεωνιδίου και στις δύο πλευρές»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Διαπλάτυνση διασταύρωσης οδού προς παραλία Αγ. Ανδρέα με την Επαρχιακή Άστρους – Λεωνιδίου και στις δύο πλευρές», μεταξύ του Δημάρχου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργου Καμπύλη και του κ. Γεωργίου Δήμα, ανάδοχο του έργου, παρουσία του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα κ. Τρύφωνα Διαμαντή. 

Το έργο είναι προϋπολογισμού 68.000,00€ και χρηματοδοτείται από πιστώσεις του προγράμματος ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ και ίδιους πόρους του Δήμου. Η προθεσμία περαίωσής του είναι διακόσιες δέκα (210) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την υπογραφή της σύμβασης.

Πρόκειται για έργο διαπλάτυνσης της διασταύρωσης της οδού προς παραλία Αγίου Ανδρέα με την Επαρχιακή οδό Άστρους – Λεωνιδίου, εντός ορίων του οικισμού του Αγίου Ανδρέα. Επισημαίνεται ότι οι επεμβάσεις θα πραγματοποιηθούν επί του οδοστρώματος της οδού που διασταυρώνεται κάθετα με την Επαρχιακή οδό και όχι επί του οδοστρώματος της Επαρχιακής οδού.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Με την παρούσα σύμβαση προχωράμε στην επίλυση ενός χρόνιου συγκοινωνιακού προβλήματος στο σημείο όπου διασταυρώνονται η Επαρχιακή οδός με τον δρόμο που οδηγεί στην παραλία της Κοινότητας Αγίου Ανδρέα. Μετά από αρκετές προσπάθειες και 4 άγονους διαγωνισμούς προχωράμε σε ένα έργο κρίσιμης σημασίας το οποίο εκτός από την αναβάθμιση της λειτουργικότητας της οδού θα αυξήσει και την οδική ασφάλεια».

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

“Στα βήματα του χρόνου” από το Χορευτικό Συγκρότημα Λεωνιδίου

Στα βήματα του χρόνου θα κινηθεί το χορευτικό συγκρότημα...

Αργολίδα: Θανάσιμος τραυματισμός 45χρονου δικυκλιστή

Tροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχιακή οδό Άργους – Άστρους...

Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Μεταβολή του καιρού προβλέπεται για σήμερα, Τετάρτη (24.7) με...

Διακοπή Ηλεκτροδότησης σε χωριά του Δήμου Τρίπολης

Την Παρασκευή 26/07/2024 λόγω εργασιών δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ, θα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο