Τουρνουά beach soccer στο Άστρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, διοργανώνουμε το τουρνουά beach soccer σε συνεργασία με τον ΑΟ Ερμής Μελιγούς και τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην παραλία Πόρτες, στο “Flocas by the Sea”. Στόχος μας, όπως και πέρυσι, είναι να βοηθήσουμε παιδιά που το έχουν ανάγκη.
 
Στη φετινή διοργάνωση, θα δοθεί χρηματικό ποσό στον σύλλογο “Φλόγα” προς τιμήν του πολυαγαπημένου μας φίλου Παναγιώτη Κολοβού. Είμαστε μια παρέα τεσσάρων ατόμων που αγαπάμε τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο. Αποφασίσαμε, όπως και πέρυσι, να διοργανώσουμε κάτι με το οποίο θα μπορούμε να βοηθήσουμε ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
 
Την περασμένη χρονιά, το χρηματικό ποσό δόθηκε στο ΚΔΑΠΜΕΑ Δήμου Βόρειας Κυνουρίας. Φέτος, λόγω της ξαφνικής απώλειας του πολυαγαπημένου μας Παναγιώτη, αποφασίσαμε να τιμήσουμε τη μνήμη του και να δώσουμε το χρηματικό ποσό στον σύλλογο “Φλόγα”, όπως ήταν και η επιθυμία των οικείων του. 
 
#beachsoccer2024 #floga

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

”Πολιτιστικός Ιούλιος” στο Δήμο Κορινθίων

  ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΙΟΥΛΙΟΥ 42α ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχαίας Κορίνθου « Ο ΑΠΟΛΛΩΝ» Παράσταση «Δροσερή βουτιά στον ελληνικό κινηματογράφο», με το Παιδικό Θεατρικό Τμήμα του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ και Παράσταση «Ο θάνατος σου η ζωή μου» με το Θεατρικό Τμήμα Ενηλίκων του Π.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ σε σκηνοθεσία Ισίδωρου Σταμούλη Ώρα 21:00 Ξενία Αρχαίας Κορίνθου Είσοδος

Hμερίδα με θέμα: «Μαζί για την Ασφάλεια: Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Νεανικής Παραβατικότητας»

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διοργάνωσε με επιτυχία την...

Οι ήρωες της πυροσβεστικής: Το OPEN στο κέντρο συντονισμού των εναέριων μέσων

Το ΟΡΕΝ συνάντησε δύο πυροσβέστες που από αέρος συντονίζουν...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο