Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μεγαλόπολης – Καλοκαίρι 2024

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου.

Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους Ελένη Μποζά – Γεώργιο Μαρκολιά για τις ποιοτικές εκδηλώσεις στο Δήμο μας για το έτος 2024.

Ξεκινά το πολιτιστικό καλοκαίρι με κέφι και χαρά!!!
Σας ανακοινώνω την έναρξη του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 στο Δήμο μας. Από αυτή την Κυριακή, 21 Ιουλίου, έως τις 31 Αυγούστου στον Δήμο Μεγαλόπολης διοργανώνονται αξιόλογες και ποιοτικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με τη συνεργασία όλων των φορέων και των συλλόγων μας. Οι δημότες μας και οι επισκέπτες του καλοκαιριού μπορούν να απολαύσουν σε όλο τον Δήμο Μεγαλόπολης συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, μουσικές βραδιές και φεστιβάλ, αλλά και να ζήσουν τον ρυθμό της Λευκής Νύχτας στηρίζοντας την πόλη μας και τους ελεύθερους επαγγελματίες .

Στόχος μας, να ανταμώσουμε στη φιλόξενη μικρή μας πατρίδα, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε.
Ως δήμαρχος, και εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συλλόγους μας, αλλά και όλους όσοι έρχονται από μακριά για να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις μας φέτος, κάνοντας το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του 2024 αληθινά ξεχωριστό.

Η έναρξη του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2024 θα γίνει με το 12ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών την Κυριακή 21/7/2024 και ώρα στις 20:30 στην Κεντρική Πλατεία Μεγαλόπολης, όπου συμμετέχουν:
Ο «Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης»,
Ο Κρητικός σύλλογος <<ΚΟΥΡΗΤΕΣ>>
Ο Σύλλογος Χορού Καλαμάτας «Ξενία»
Ο Χορευτικός Όμιλος Πανεπιστημίου Κύπρου

Σας περιμένουμε όλους!

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης
Κωνσταντίνος Μιχόπουλος

 

Απάντηση

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

Δείτε LIVE| Ο ASTERAS AKTOR δίνει το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας με τον Λεβαδειακό

Σήμερα Σάββατο 20/07/2024 στις 18:30 στο γήπεδο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο