Καταχειροκροτήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση «Πες μας γιαγιά…» στο Βαλτεσινίκο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πλήθος κόσμου απόλαυσε την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Πες μας γιαγιά…» που διοργάνωσε ο Μουσικοχορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Βαλτεσινίκου «Χορεσίβιος» μαζί με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαλτεσινίκου «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» και το Πολιτιστικό Κέντρο Βαλτεσινίκου, την Τρίτη 13 Αυγούστου 2024 στις 8 το βράδυ, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βαλτεσινίκου.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε με παραδοσιακή ορχήστρα από καταξιωμένους καλλιτέχνες και το χορευτικό από το Μουσικοχορευτικό και Λαογραφικό Σύλλογο Βαλτεσινίκου «Χορεσίβιος» με δασκάλα την Αγγελική Νικολοπούλου. και καλλιτεχνική επιμέλεια από την Κατερίνα Κατσίγιαννη. Με ενθουσιασμό και ταλέντο ζωντάνεψαν την μουσικοθεατρική παράσταση και κατάφεραν να μεταφέρουν τους θεατές πίσω στο παρελθόν και να αναδείξουν την πλούσια ιστορία του Βαλτεσινίκου και της Γορτυνίας.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βαλτεσινιωτών «Η Κοίμηση της Θεοτόκου» Παναγιώτης Βασιλικός, η Πρόεδρος του Μουσικοχορευτικού και Λαογραφικού Συλλόγου Βαλτεσινίκου «Χορεσίβιος» Κωνσταντίνα Κατέχου και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Βαλτεσινίκου Γιάννης Μπουλούγαρης.

Παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης, ο οποίος χαιρετίζοντας την εκδήλωση συνεχάρη το δραστήριο Σύλλογο και τους συντελεστές για την πρωτόγνωρη, ξεχωριστή, παραδοσιακά σύγχρονη και πολύ ελληνική παράσταση που πρόσφεραν στο κοινό.

Ο Δήμος Γορτυνίας στηρίζει τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες των συλλόγων που προάγουν τον πολιτισμό και ενισχύουν την Πολιτιστική μας κληρονομιά αναδεικνύοντας την Πολιτισμική μας ταυτότητα.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Πες-μας-γιαγιά…-στο-ΒαλτεσινίκοΛήψη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καταχειροκροτήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση «Πες μας γιαγιά…» στο Βαλτεσινίκο

Πλήθος κόσμου απόλαυσε την μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο «Πες...

Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Μεγαλόπολη

Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης...

Συλλήψεις στην Μεσσηνία για κλοπές

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή Συνελήφθησαν, χθες...

«Season’s closing party» – Η πλατεία Μεγαλόπολης θα μετατραπεί σε πίστα

Ο Έμπορο - βιομηχανικός σύλλογος Μεγαλόπολης ' ο Φιλοποίμην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο