Ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης εκλέχθηκε παμψηφεί και πάλι Πρόεδρος στην Αναπτυξιακή Βορείου Πελοποννήσου-Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ  (ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ Α.Ε. ΟΤΑ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ομόφωνα ψηφίστηκε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Χαρ. Κούλης
ως Πρόεδρος της ΑΝ.ΒΟ.ΠΕ Α.Ε. ΟΤΑ από την Γενική Συνέλευση των Μετόχων, η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15 Ιουλίου.
«Η απόλυτη εμπιστοσύνη της Γενικής Συνέλευσης  που εκφράστηκε με την εντολή ανανέωσης της θητείας μου ως Πρόεδρος για την επόμενη πενταετία, με γεμίζει ικανοποίηση για την αναγνώριση της προσπάθειας και των εξαιρετικών αποτελεσμάτων των πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης. Ταυτόχρονα μας δεσμεύει όλους στο νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να εργαστούμε με την ίδια θέρμη και στο μέλλον», δήλωσε ο Δήμαρχος Γορτυνίας Ευστάθιος Κούλης.

Η σύνθεση του Νέου Δ.Σ. της «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ», του οποίου η θητεία είναι πενταετής έχει ως εξής :

ΚΟΥΛΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, Δήμαρχος Γορτυνίας: Πρόεδρος Δ.Σ.

ΔΟΥΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Άργους–Μυκηνών: Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

ΓΚΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων: Διευθύνων Σύμβουλος

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Αντιδήμαρχος Βέλου-Βόχας: Μέλος ΔΣ

ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, Αντιδήμαρχος Τρίπολης: Μέλος ΔΣ

ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Δήμαρχος Μεγαλόπολης: Μέλος ΔΣ

ΜΠΟΖΙΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, Δημοτικός Σύμβουλος Κορινθίων: Μέλος ΔΣ

ΤΣΙΩΤΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ, Δήμαρχος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης: Μέλος ΔΣ

ΦΡΟΥΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, Δήμαρχος Νεμέας: Μέλος ΔΣ Κύριος σκοπός της εταιρείας είναι η προώθηση αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και η διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στις περιοχές των Περιφερειακών Ενοτήτων Αρκαδίας, Αργολίδας και Κορινθίας.

Εκ του Δήμου Γορτυνίας

Πρόεδρος-στην-ΑΝΒΟΠΕ-ΟΤΑ-ο-Δήμαρχος-Γορτυνίας-Ευστάθιος-ΚούληςΛήψη

Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ανακοίνωση για την 7η κατασκηνωτική περίοδο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών - Αγοριών & Κοριτσιών - ηλικίας, 7-8 ετών – για την 7η κατασκηνωτική περίοδο από 04-08-2024 έως 12-08-2024, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος (Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου). Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το Γήπεδο του Αστέρα

Ο Πλούτος του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Γυθείου

Ο Πλούτος του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Γυθείου ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 – ΓΥΘΕΙΟ ΑΡΧΑΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΩΡΑ: 19.30’ Πλούτος του Αριστοφάνη Το Εθνικό Θέατρο σε συνεργασία με το Σωματείο ΔΙΑΖΩΜΑ και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού πραγματοποιεί το καλοκαίρι 2024 το πρόγραμμα «Γνωριμία με Αρχαία Θέατρα της Ελλάδας». Από τον Ιούλιο έως τον Σεπτέμβριο

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο