Τρίτη, 15 Απριλίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε καλύτερο τον τόπο μας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Πλατεία Αγίας Βαρβάρας σε τροχιά ολοκλήρωσης – Ένα νέο στολίδι για την πόλη μας. Στο τελικό στάδιο μπαίνουν οι εργασίες ανάπλασης της πλατείας Αγίας Βαρβάρας, με τις παρεμβάσεις να αλλάζουν ήδη την εικόνα της περιοχής. Οι νέοι φωτιστικοί στύλοι έχουν τοποθετηθεί και φωτίζουν και πάλι την πλατεία, ενισχύοντας την ασφάλεια και την αισθητική της.
Παράλληλα, προχωρά η διαμόρφωση του χώρου με την τοποθέτηση πλακών, ενώ οι πρώτες πράσινες νησίδες που τοποθετούνται μαζί με τα καινούργια δένδρα που φυτεύονται θα δώσουν πνοή και χρώμα, δημιουργώντας έναν ευχάριστο, φιλικό και πιο πράσινο δημόσιο χώρο.
Η πλατεία Αγίας Βαρβάρας, ολοκληρώνεται μέσα στο επόμενο διάστημα και θα αποτελεί πραγματικό κόσμημα για την πόλη μας. Ένα σημείο συνάντησης και χαλάρωσης για τους κατοίκους της περιοχής, τους νέους και τα παιδιά, που θα μπορούν να απολαμβάνουν με ασφάλεια το παιχνίδι και τη βόλτα τους. 
Ο δήμαρχος Τρίπολης κατά την επίσκεψή του τόνισε: «Συνεχίζουμε τα έργα μας με σταθερό ρυθμό, με στόχο να βελτιώνουμε καθημερινά την ποιότητα ζωής των πολιτών μας. Η πλατεία Αγίας Βαρβάρας είναι ένα μόνο από τα έργα που υλοποιούμε με όραμα, σχέδιο και σεβασμό στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Το ιδιόμελο τροπάριο “Σήμερον Κρεμάται” από την Αρκαδική Εκκλησιαστική Χορωδία

Η Αρκαδική Εκκλησιαστική Χορωδία, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου...

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων πραγματοποίησαν τα μέλη της νεοσύστατης Εταιρείας για τον Πολιτισμό & τον Τουρισμό «ΙΡΙΣ»

Σειρά εθιμοτυπικών επισκέψεων πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 11 Απριλίου...

Έθιμο της «Κουλούρας» στη Λιαντίνα Λακωνίας τη ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ (21/4)

Η Πρόεδρος της Λιαντίνας  και ο Σύλλογος Λιαντινιωτών Σας προσκαλούν...

Στο Δημαρχείο Καλαμάτας ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Συνάντηση του Δημάρχου Καλαμάτας, Θανάση Βασιλόπουλου με τον Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ιωάννη Λαμπρόπουλο, πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2025 στο Δημαρχείο Καλαμάτας. Σε διευρυμένη σύσκεψη στο γραφείο Δημάρχου, ο κ. Βασιλόπουλος ενημέρωσε τον Υφυπουργό για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, ενώ ακολούθησαν ανακοινώσεις του κ. Λαμπρόπουλου. Θ. ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ