Παρεμβάσεις βελτίωσης οδικής ασφάλειας σε τμήματα της π. Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά σε σημαντικές παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε τμήματα της παλαιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης – Σπάρτης. Οι παρεμβάσεις αφορούν το κομμάτι του δρόμου από τη Μανθυρέα έως τα σύνορα της Αρκαδίας με τη Λακωνία και περιλαμβάνουν ασφαλτοστρώσεις σε μήκος 3 χιλιομέτρων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης, μίλησε σχετικά με τις εργασίες και επεσήμανε ότι, εκτός από την ασφαλτόστρωση, έχουν πραγματοποιηθεί διαγραμμίσεις, ενώ προγραμματίζεται η τοποθέτηση προστατευτικών μπαρών σε επικίνδυνα σημεία του οδικού δικτύου.

Παράλληλα, ο Αντιπεριφερειάρχης σημείωσε ότι θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και σε άλλα τμήματα του οδικού δικτύου, κατόπιν εντολής του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού.

Σε ερώτηση για έργα σε άλλες περιοχές της Αρκαδίας, ανέφερε ότι πραγματοποιούνται εργασίες σε οδικούς άξονες στη Νότια Κυνουρία, ιδιαίτερα στην περιοχή του Τυρού και του Λεωνιδίου. Επίσης, παρεμβάσεις έγιναν σε επικίνδυνο σημείο της επαρχιακής οδού Τρίπολης – Πύργου, κοντά στο χωριό Κάψια, όπου επιλύθηκαν προβλήματα ολισθηρότητας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κατέληξε λέγοντας ότι παρεμβάσεις γίνονται σταδιακά σε όλα τα όρια των Δήμων της Αρκαδίας, όπως στη Μεγαλόπολη, τη Γορτυνία και τη Βόρεια Κυνουρία, με στόχο τη συνολική αναβάθμιση του οδικού δικτύου της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ BETSSON: Η Ζάκυνθος στον δρόμο του ASTERAS AKTOR

Ο ASTERAS AKTOR θα αντιμετωπίζει σε διπλό αγώνα την...

Ηλεία: Σοβαρό εργατικό ατύχημα σε εργοστάσιο – Ακρωτηριάστηκε 61χρονος

Ένα πολύ σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο προληπτικός οδοντιατρικός έλεγχος στα παιδιά της Γορτυνίας από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η δράση προληπτικής οδοντιατρικής «Ασκληπιός» με...

Εναρξη μαθημάτων προγράμματος Διδασκαλίας Υφαντικής Τέχνης στο Γεράκι Λακωνίας

Σας γνωστοποιούμε την έναρξη μαθημάτων εκμάθησης της Υφαντικής Τέχνης του πρώτου κύκλου διδασκαλίας που αφορά στην από 11-09-2024 Προγραμματική Σύμβαση, μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ευρώτα και του Αναπτυξιακού Οργανισμού Ο.Τ.Α. «Πάρνωνας Α.Ε.» για την πράξη «Λειτουργία Πειραματικής Δομής Διδασκαλίας Υφαντικής Τέχνης στο Γεράκι Λακωνίας για δύο (2) έτη». Η δράση αποσκοπεί στην ανάδειξη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ