Πρόταση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την αναβάθμιση της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόταση για συγκρότηση σχεδίου αναβάθμισης της Παμπελοποννησιακής Έκθεσης Τεγέας κατέθεσε ο Πρόεδρός του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής, κατά τον χαιρετισμό του στην τελετή εγκαινίων της έκθεσης, την Τετάρτη 14 Αυγούστου 2024. Σημείωσε δε ότι «σε αυτή την προσπάθεια θα καλέσουμε σε συνεργασία όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Τρίπολης, τον Τεγεατικό Σύνδεσμο και τους βουλευτές του νομού. Η συμμετοχή τους και η συνένωση δυνάμεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ενίσχυση ενός παραδοσιακού επιχειρηματικού θεσμού».  

Για να υπάρξουν βήματα προόδου χρειάζεται εξέλιξη, τόνισε ακόμη ο κ. Τρουπής. «Βραβευτήκαμε, ανταλλάξαμε απόψεις, το αποτέλεσμα όμως για την ενίσχυση των επιχειρήσεων και της οικονομίας μας είναι κατώτερο των προσδοκιών. Και αυτό πρέπει να μας προβληματίσει. Τώρα είναι η ώρα να πάρουμε πρωτοβουλίες και να κάνουμε την έκθεση ακόμα καλύτερη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τα τελευταία χρόνια οι διαδικασίες της επιχειρηματικής λειτουργίας και η επιχειρηματική συνείδηση αλλάζουν. Και θα αλλάζουν τόσο σε τοπικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο. Οφείλουμε λοιπόν να το αντιληφθούμε και να συγχρονιστούμε, γιατί αν το κάνουμε θα ολισθαίνουμε και το κενό θα μεγαλώσει» ανέφερε ο κ. Τρουπής.  

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο οποίος τιμήθηκε με πλακέτα για τη συνεισφορά του, αφιέρωσε την πλακέτα στα 5000 μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συλλογικής προσπάθειας για την επιτυχία του εγχειρήματος.

Σημειώνεται ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας επιδότησε τις επιχειρήσεις μέλη του για τη συμμετοχή τους με αυτοτελές περίπτερο εντός της έκθεσης.

Επισκεφθείτε τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην 52η Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας,  στο πάρκο του Τεγεατικού Συνδέσμου, στην Παλαιά Επισκοπή και στηρίξτε την τοπική οικονομία.

Ώρες λειτουργίας: Από τις 9:30 το πρωί έως αργά το βράδυ

Οι  Αρκαδικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση είναι (σε αλφαβητική σειρά):

Γκόρος – DP Retirement:  Προγράμματα Πληροφορικής στον τομέα της Γεωργίας

Καναβέτας: Τρόφιμα

Καραγιάννης: Ηλιακά – Λέβητες Βιομάζας

Ξένος: Υγραέριο – Φυσικό Αέριο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής (3/9/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 3 Σεπτεμβρίου 2024 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας δημοτικής αρχής, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67Α του Ν. 3852/2010, όπως αυτές προστέθηκαν με τις όμοιες του άρθρου 7

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ημεδαπός στην Κόρινθο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (18.8.2024) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο,...

Eγκαίνια του 11ου Φεστιβάλ Καλοκαιρινών Εκδηλώσεων «Γεύσεις και Όψεις» στο Λιμάνι του Πορτοχελίου

Το Επιμελητήριο Αργολίδας σας προσκαλεί στα εγκαίνια του 11ου...

Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Μεγαλόπολη

Συναυλία με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη στη κεντρική πλατεία Μεγαλόπολης...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο