«Aπροκάλυπτη και αδικαιολόγητη η μη πρόσκληση του προέδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος στη συνέντευξη τύπου των Παναρκαδικών Ομοσπονδιών»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Δ.Σ. της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος καταδικάζει απερίφραστα την απροκάλυπτη και αδικαιολόγητη μη πρόσκληση του Προέδρου της Παναγιώτη Μπένου, στην κοινή συνέντευξη τύπου σε επίπεδο Προέδρων, των τεσσάρων Παναρκαδικών Ομοσπονδιών, Αμερικής, Αυστραλίας, Ελλάδας και Καναδά, σήμερα 05.08.2024, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης.

       Η εκπροσώπηση της Ομοσπονδίας μας από την Αντιπρόεδρο Επαρχίας Μαντινείας, Ουρανία Αναγνωστοπούλου, είναι άκυρη, καθώς ούτε προσκλήθηκε ως έπρεπε, ο έγκυρος, κατά το Νόμο και το Καταστατικό εκπρόσωπός μας, που είναι ο Πρόεδρος, ούτε το συγκεκριμένο Μέλος του Δ.Σ. είχε, ως όφειλε, την νομιμοποιημένη εξουσιοδότηση για την παρουσία της στη συνέντευξη.

       Τα φαινόμενα αυτά, πάντα στην περίπτωση που τελούνται εσκεμμένα(!), εκτός από το ότι είναι θλιβερά, δυναμιτίζουν προσπάθειες και διαδικασίες που στόχο έχουν την κοινή συμπόρευση και το πνεύμα συνεργασίας και εμπιστοσύνης ανάμεσα σε όλες τις Ομοσπονδίες. Ειδικότερα για εμάς ως Ομοσπονδία το πνεύμα αυτό, έχει ιδιαίτερη αξία, αφού πολύ καλά γνωρίζουμε και γνωρίζουν όλοι, με πόσο κόπο «οικοδομήθηκε» από τον Προεδρό μας.

        Πάντα με στόχο την πρόοδο και την ανάδειξη της Αρκαδίας, πιστεύουμε πως το συγκεκριμένο γεγονός αποτελεί προϊόν ασυννενοησίας και περιμένουμε την αποκατάσταση και δημοσιοποίηση της αλήθειας από την Προεδρεύουσα Παναρκαδική Ομοσπονδία, της Αμερικής.

 

Με εκτίμηση

       Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

Παναγιώτης Μπένος           Παναγιώτης Παγιώτας


Discover more from Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συναυλία με τους “Passepartout the band” στο Σπήλαιο Κάψια

Ο Δήμος Τρίπολης, στο πλαίσιο των προγραμματισμένων καλοκαιρινών εκδηλώσεών του, θα πραγματοποιήσει μια κεφάτη και απολύτως ανεβαστική συναυλία με το συγκρότημα "Passepartout the band" την Τετάρτη, 7 Αυγούστου και ώρα 21:00 στον προαύλιο χώρο του καφέ στο Σπήλαιο Κάψια. Σας περιμένουμε όλους! Είσοδος ελεύθερη.

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Το ImGame είναι ένα καινοτόμο ψηφιακό περιβάλλον που συνδυάζει τους τομείς του serious gaming και της εμβυθιστικής αισθητικής. Θα χρησιμεύσει ως εργαλείο διάδοσης που θα αναδείξει διαδραστικά τα ερευνητικά αποτελέσματα σχετικά με το φαινόμενο της εμβύθισης στη σύγχρονη τέχνη. Σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά μέσα που να διδάσκουν την ιστορία

Επετειακή εκδήλωση με τίτλο «Η Μάχη της 5ης και 6ης Αυγούστου 1826» στο κάστρο του Παραλίου Άστρους.

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης, με ανάρτηση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο