Καλλονή κατά Δημάρχου Λέσβου! “Έχεις βάλει τα πρόβατα στο γήπεδο” (φωτο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κατά του Δημάρχου Λέσβου στρέφεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλλονής, με αφορμή την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το γήπεδο της πόλης και το οποίο αποτελεί την έδρα της ομάδας στη Σουπερλίγκ. Η ομάδα της Καλλονής δημοσίευσε ένα κολάζ, το οποίο αναδεικνύει την κατάσταση του γηπέδου. Όπως φαίνεται, μάλιστα, στο γήπεδο έχουν μπει πρόβατα και βόσκουν, με την Καλλονή να υποδέχεται σε λίγες μέρες σε αυτό το γήπεδο τον Ηρακλή!

H ιστορία της κόντρας

Το γήπεδο είχε παραχωρηθεί στην Καλλονή, επί της πρότερης δημοτικής Αρχής. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας είχε επενδύσεις χιλιάδες ευρώ, προκειμένου να φτιάξει τις εγκαταστάσεις και το χλοοτάπητα αυτού. Η Καλλονή ζήτησε από τη νέα δημοτική αρχή, την εκ νέου παραχώρηση αυτού. Αυτό δεν έγινε και η χρήση – εκμετάλλευσή του πέρασε από την Καλλονή στο Δήμο Λέσβου. Μάλιστα, κατασκεύασαν νέο προπονητικό κέντρο στην περιοχή Λάμπου Μύλοι. Η νησιωτική ομάδα κατηγορεί το Δήμο ότι έχει αφήσει το γήπεδο στη μοίρα του, με πρόβατα να βοσκούν στον αγωνιστικό χώρο.

123

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόγραμμα λειτουργίας μουσείων Λεωνιδίου και Κοσμά

Τα μουσεία θα είναι ανοικτά για το κοινό κατά...

Το νερό Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ

Ενημερώνουμε τους δημότες ότι το νερό Λουτρακίου που παρέχεται εντός του αστικού ιστού του Λουτρακίου είναι ΠΟΣΙΜΟ.     Το νερό που δεν πληροί τις προδιαγραφές του «νερού ανθρώπινης κατανάλωσης» και πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για άλλες οικιακές χρήσεις αποτελεί ένα προσωρινό μέτρο και αφορά  μόνο στην ευρύτερη εκτός σχεδίου περιοχή του Λουτρακίου, του Ισθμού και της Δημοτικής Κοινότητας Ισθμίας και

Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Επιμένει και σήμερα Σάββατο (20/7) ο καύσωνας διαρκείας στις...

Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Μεγαλόπολης – Καλοκαίρι 2024

Μήνυμα Δημάρχου Μεγαλόπολης Κώστα Μιχόπουλου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αντιδημάρχους...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο