50 GB δωρεάν για εφήβους: Ανοίγουν οι αιτήσεις για νέους εμβολιασμένους 15 – 17 ετών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η διαδικασία για να λάβουν 50 GB οι έφηβοι – Τι πρέπει να κάνουν οι γονείς.

Aπό Δευτέρα 11 Οκτωβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για να υποβάλλουν οι νέοι εμβολιασμένοι τις αιτήσεις τους και να λάβουν δωρεάν 50 GB στο κινητό τους. Σημειώνεται ότι δικαιούχοι είναι μόνο οι έφηβοι ηλικίας 15 – 17 ετών που έχουν κάνει έστω και μία δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Τα δωρεάν δεδομένα θα είναι διαθέσιμα για πέντε μήνες στους δικαιούχους εφήβους και όπως εξήγησε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης θα παρέχονται 10 GB ανά μήνα στους δικαιούχους.

Η διαδικασία για να λάβουν 50 GB οι έφηβοι

Οι αιτήσεις υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας emvolio.gov, αλλά και μέσω ΚΕΠ μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου. Για υποβολή μέσω του gov.gr απαιτούνται οι κωδικοί του Taxisnet του γονέα και ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου ανηλίκου. Στα ΚΕΠ απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο του γονέα κι ο ΑΜΚΑ του δικαιούχου ανηλίκου.

Αναφορικά με τη διαδικασία, οι γονείς ή οι κηδεμόνες των ανηλίκων εισέρχονται στην πλατφόρμα emvolio.gov.gr με τους κωδικούς τους από το taxisnet και θα υποβάλλουν τη σχετική αίτηση εισάγοντας το δικό τους ΑΜΚΑ και τον ΑΜΚΑ του ανηλίκου. Ο γονέας θα δηλώνει τον αριθμό του κινητού και η διαδικασία θα ολοκληρώνεται μία ημέρα μετά οπότε και θα φτάνουν στο τηλέφωνο οι οδηγίες μέσω γραπτού μηνύματος SMS). Η αίτηση από τον γονέα μπορεί επίσης να υποβληθεί και μέσω των ΚΕΠ.

Ακολούθως το πακέτο θα πιστώνεται από τον πάροχο στον αριθμό του κινητού: «Πρόκειται ουσιαστικά για επέκταση της φιλοσοφίας του Freedom Pass» επεσήμανε ο κ. Πιερρακάκης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο