Νέα χρονιά για το ΚΔΑΠ Star Fitness Irida – Ξεκίνησαν οι ενγραφές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΔΑΠ Star Fitness Irida: Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης με σκοπό να εξυπηρετεί όσες περισσότερες μανούλες και παιδιά μπορεί. Στην δομή του υπάρχει μία πλειάδα δραστηριοτήτων, σε εκπαιδευτικό και αθλητικό επίπεδο.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/tjOD5yf4lEg” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Κρατήσεις θέσεων, προεγγραφές, για δωρεάν συμμετοχή παιδιών 5 έως 12 στην δομή μας ΚΔΑΠ Star Fitness Irida.

Στο πλαίσιο Δράσης “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής 2020-2021”, σας ενημερώνουμε ότι σε λίγες ημέρες ξεκινά, ο νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για τη νέα χρονιά, με όρεξη και αισιοδοξία!!
Όπως και πέρσι η διεκπεραίωση των αιτήσεών σας είναι δική μας υπόθεση και με τη δική σας συνεργασία θα φτάσουμε στην ολοκλήρωσή τους. Διανύουμε ήδη, με μεγάλη χαρά την δεύτερη χρονιά φέτος. Ξεκινώντας αυτό το εγχείρημά, τον Σεπτέμβρη του 2019, προχωρήσαμε και λόγω της μεγάλης ζήτησης καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας.
?️ ΚΔΑΠ Star Fitness Irida
Τέρμα Αγίου Παντελεήμονος.
☎️ 271 400 228, 6934104868

Το κέντρο δημιουργικής απασχόλησης με σκοπό να εξυπηρετούμε όσες περισσότερες μανούλες και παιδιά μπορούμε. Στην δομή μας υπάρχει μία πλειάδα δραστηριοτήτων, σε εκπαιδευτικό και αθλητικό επίπεδο.

Υπάρχουν σε καθημερινή βάση οργανωμένα τμήματα μαθημάτων, τα περισσότερα χωρισμένα ηλικιακά , που κατευθύνονται από εξειδικευμένο προσωπικό. Τμήματα όπως αυτά της ενισχυτικής διδασκαλίας, της δημιουργικής γραφής, της φιλαναγνωσίας, των εικαστικών, της ζωγραφικής, της μαγειρικής, του μουσικού παιχνιδιού, του θεατρικού παιχνιδιού, της ρομποτικής, του παιχνιδιού στ’αγγλικά, των πειραμάτων, των υπολογιστών και στο αθλητικό κομμάτι, υπάρχουν τα τμήματα της Zumba, του dance, του kids pilates, της yoga, του fight bo, της παιδαγωγικής γυμναστικής της ενόργανης και κολύμβηση. Τις δραστηριότητές μας μπορείτε να τις γνωρίσετε από τη σελίδα μας στο Facebook ή Instagram, όπου θα βρείτε φωτογραφικό υλικό από δείγματα της δουλειάς μας ή παραστάσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνουμε πολλές φορές μέσα στον χρόνο. Τους Καλοκαιρινούς μήνες όπως και στις διακοπές Χριστούγεννα και Πάσχα η δομή μας λειτουργεί πρωινές ώρες!! Όλοι οι κάτοχοι voucher που θα επιλέξετε την δομή μας, δικαιούστε και εσείς έκπτωση παροχές γυμναστικής (γυμναστήριο), στις εγκαταστάσεις μας ?️ Star fitness Irida
Λεωφόρος Μουτζουροπολου| Τρίπολη
☎️ 27111 01 948

Προσπαθούμε να είμαστε πάντα κοντά στις ανάγκες σας, να ελαφρύνουμε το βαρύ καθημερινό σας πρόγραμμα, αξιοποιώντας παράλληλα δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο των παιδιών σας!!
Σας περιμένουμε να γνωριστούμε από κοντά και να μας δείξετε την ανάλογη εμπιστοσύνη, όπως τα τελευταία χρόνια!
Δήλωση ενδιαφέροντος στο παρακάτω link.

Φόρμα ενδιαφέροντος εγγραφής στο ΚΔΑΠ Star Fitness Irida

{gallery}kdap_irida{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο