Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από την Ιωάννα Παρασκευοπούλου – Xtenismata.gr.

Πάμε να δούμε λίγο τις διάφορες στις παραδοσιακές τεχνικές όπως είναι οι ανταύγειες και στις εξελιγμένες τεχνικές όπως το balayage.

  • Σε ένα ραντεβού για κλασικές ανταύγειες κάνουμε χωρίσματα , πλέκουμε, ξανοίγουμε , κάνουμε ρεφλε και Voila!
  • Έχουμε εκπαιδευτεί 1 φορά και είναι αρκετή για να μπορέσουμε να κάνουμε ανταύγειες.
  • Στο χρόνο παραμονής σίγουρα περνάμε μια βαφή η κάνουμε ένα κούρεμα σε άλλη πελάτισσα.
  • Τα υλικά είναι λίγα και συνεπώς ποιο οικονομικά.

Για ένα ραντεβού συνήθως δεν ξεπερνούμε τις 2 1/2 ώρες.

  • Σε ένα ραντεβού για balayage κάνουμε ανάλυση προσώπου να δούμε που θα δώσουμε φως και που θα κάνουμε σκιάσεις. Δεν δουλεύουμε σχεδόν ποτε 1 τεχνική σε ένα κεφάλι αλλά συνδυάζουμε τουλάχιστον 3 διαφορετικές τεχνικές όπως painting , teasylights/babylights/lowlights, shadowroot/rootmelt κλπ.
  • Εκπαιδευόμαστε τουλάχιστον 3 φορές το μήνα (300€ το κάθε σεμινάριο minimum) σε νέες τεχνικές αλλά και ήδη υπάρχουσες για να μπορέσουμε να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και να δίνουμε το 100% του αποτελέσματος στις instagramικες σας προσδοκίες!
  • Ένα ραντεβού μπορεί να διαρκέσει από 3-9 ώρες και παράλληλα δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε άλλη πελάτισσα γιατί αυτές οι τεχνικές θέλουν πλήρη αφοσίωση!
  • Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι περισσότερα και πιο ακριβά μιας και οι εταιρίες παράγουν ολοένα και πιο εξελιγμένα προϊόντα για να βοηθήσουν και να λύσουν τα χέρια του κομμωτή!

Εάν λοιπόν η εικόνα σου θέλεις να είναι ένα total makeover με διαβαθμίσεις , φωτεινότητες, σκιασεις , προσωποποιημένες τεχνικές για το δικό σου στυλ τότε πρέπει να επιλέξεις σύγχρονες τεχνικές που μπορούν να συνδυαστούν με απόλυτη αρμονία και να σου δώσουν το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείς.

Αν πάλι θέλεις απλά να είσαι ξανθιά μπορείς να επιλέξεις πιο παραδοσιακές τεχνικές και να μειώσεις το κόστος της υπηρεσίας.

Σε κάθε περίπτωση εμπιστεύσου έναν καταρτισμένο colorist για να έχεις αυτό ακριβώς που ονειρεύεσαι για τα μαλλιά σου!

Δείτε εδώ:

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – XTENISMATA.GR

Τηλ. επικοινωνίας: 2710226170
Βασ. Γεωργίου Α’ 22, Τρίπολη

Στο κομμωτήριο μας πιστεύουμε απόλυτα στη σύνδεση εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς!

Η κάθε γυναίκα έχει μια μοναδική εσωτερική ομορφιά που μπορεί να αναδειχτεί πλήρως και εξωτερικά. Στόχος μας είναι η τελειοποίηση της εξαιρετικά εξελισσόμενης τέχνης της κομμωτικής με βασικά κριτήρια την συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωση , αλλά και την βέλτιστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Στο χώρο μας προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες και προϊόντα αισθητικής μαλλιών που παρέχει ένα άρτια εξοπλισμένο σύγχρονο κομμωτήριο και επιλέγουμε συνεργασίες μόνο με κορυφαίες εταιρίες προϊόντων (Moroccanoil, Olaplex, Redken, PBF).

Το moto της ομάδας μας είναι το “Your hair is my canvas” και αυτό γιατί για εμάς κάθε γυναίκα είναι σαν ένας νέος πίνακας που θα ζωντανέψει ξανά με νέα χρώματα, υφές, σχήματα και άποψη .

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “Δημιουργική Ευρώπη” ο Δήμος Τρίπολης

Εταίρος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα "Δημιουργική Ευρώπη" (Τομέας: Πολιτισμός - Ψηφιακές τέχνες) είναι ο Δήμος Τρίπολης. Διαβάστε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες https://proprogressione.com/en/project/imgame/ Τα σχετικά αρχεία, θα βρείτε εδώ.

Στη σύσκεψη της ΕΝΠΕ για τη «μάχη» κατά της ακρίβειας, υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο, ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Σύσκεψη υπό τον Υπουργό Ανάπτυξης Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Ιουλίου, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος, στην Αθήνα. Η ατζέντα της σύσκεψης, στην οποία συμμετείχε και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, περιλάμβανε θέματα εμπορίου, ακρίβειας, επιχειρηματικότητας και επενδύσεων. «Η σημερινή σύσκεψη ήταν ιδιαίτερα σημαντική για

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο