Β. Κοντοζαμάνης: Έχουμε τονίσει ότι μέριμνά μας είναι ο συνάνθρωπός μας, ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Β. ΚΟΝΤΟΖΑΜΑΝΗΣ: Έχουμε τονίσει ότι μέριμνά μας είναι ο συνάνθρωπός μας, ο κάθε πολίτης αυτής της χώρας και για αυτό το λόγο θα κάνουμε ο,τιδήποτε χρειάζεται, προκειμένου να προστατεύσουμε την υγεία του και να παρέχουμε οποιαδήποτε υπηρεσία υγείας χρειάζεται.

Επομένως, οποιεσδήποτε προσλήψεις, οποιαδήποτε αναβάθμιση εξοπλισμού, οποιαδήποτε προμήθεια, γίνεται και θα γίνεται προκειμένου να διασφαλίσουμε το καλύτερο επίπεδο υγείας για τους συμπολίτες μας.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τα ποσά τα οποία αναφέρονται και περί «δώρων», επιτρέψτε μου να πω ότι δεν έχουμε χαρίσει τίποτα σε κανέναν. Χρησιμοποιούμε, κάνουμε χρήση του δημόσιου χρήματος με διαφάνεια και με σεβασμό στα χρήματα των φορολογούμενων.

Και επιτρέψτε μου να πω και κάτι ακόμα. Τη μάχη αυτή τη δίνουμε σε τρία μέτωπα κυρίως. Το πρώτο μέτωπο αφορά στην ανάσχεση της μετάδοσης του ιού. Το δεύτερο μέτωπο αφορά στην ενίσχυση του συστήματος υγείας. Και το τρίτο μέτωπο αφορά στη στήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων, καθώς επίσης και στη βελτίωση της δύσκολης καθημερινότητας των συμπολιτών μας.

Το πιο σημαντικό όπλο σε αυτή τη μάχη, προκειμένου να επιτύχουμε να κερδίσουμε σε αυτά τα τρία μέτωπα είναι η ενημέρωση. Πρέπει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της χώρας να ενημερωθεί και να μην εφησυχάζουμε. Και έχουμε δει μέχρι σήμερα ότι τα μηνύματα τα οποία έχουμε περάσει στην κοινωνία πιάνουν τόπο και είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσουμε αυτή την επικοινωνία.

Δεν αρκεί μόνο ο δωρεάν διαφημιστικός χρόνος που έχουν τα κανάλια και προσφέρουν. Πρέπει να υπάρξει μία επαγγελματική ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης, με σεβασμό, όπως είπα, στο δημόσιο χρήμα και με διαφάνεια. Και αυτό κάνουμε.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο