Δωρεά 60 monitors και μάσκες από την Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα νοσοκομεία αναφοράς στηρίζει η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO προσφέροντας 60 monitors μέτρησης ζωτικών λειτουργιών για την ενίσχυση των ΜΕΘ. Η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO έχει ήδη παραγγείλει τα monitors 260.000 ευρώ , ενώ τροφοδότησε με χειρουργικές μάσκες το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί ποδός βρίσκεται η DEMO, όπως και όλες οι ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, με εικοσιτετράωρη παραγωγή για να διασφαλιστούν οι υγειονομικοί εργαζόμενοι καθώς και η πρόσβαση των ασθενών στα φαρμακεία.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση της, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία καταδεικνύεται ένας κλάδος στρατηγικής σημασίας για την επιβίωση της χώρας. Άξιο λόγου είναι ότι στα βασικά φάρμακα η Ελλάδα δεν εξαρτάται από το κλείσιμο των συνόρων και τους περιορισμούς κυκλοφορίας.

«Παράγουμε τα δικά μας ελληνικά φάρμακα και εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη πρόσβαση των ασθενών σε αυτά. Στηρίζουμε  με όλες τις δυνάμεις μας –και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε για όσο χρειαστεί– το εθνικό σύστημα υγείας και τον Έλληνα ασθενή» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της DEMO.

Η DEMO φρόντισε και για την ασφάλεια του προσωπικού της, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας που έχει υποδείξει η Πολιτεία. Επίσης, για την εύρυθμη λειτουργία εφαρμόζεται η μέθοδο της τηλεργασίας, «ενώ τα τμήματα παραγωγής, ποιότητας και διανομής εργάζονται ανελλιπώς, και καθημερινά εξυπηρετούν παραδίδοντας στα νοσοκομεία φαρμακευτικό υλικό».

Ακόμη και οι παραδόσεις του εξωτερικού συνεχίζονται μάχιμα καθώς η ανάγκη είναι μεγάλη και στις ευρωπαϊκές χώρες.

Υπενθυμίζει ότι DEMO διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης στη παραγωγή ενεσίμων, από το 1965, καλύπτοντας κατά βάση τη νοσοκομειακή αγορά εγχώρια και διεθνή, αφού εξάγει σε 85 χώρες.

Την στήριξή της εκφράζει η Βιομηχανία Φαρμάκων DEMO «στο νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της χώρας και κυρίως στους ασθενείς αυτές τις δύσκολες στιγμές με τη ευχή να βγούμε όλοι γρήγορα και υγιείς από αυτή τη κρίσιμη κατάσταση που έπληξε όλο σχεδόν τον πλανήτη και την ανθρωπότητα».    

virus.com.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο