Συνάντηση Υφυπουργού Υγείας κ. Κοντοζαμάνη με την ΠΟΕΔΗΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κινητοποίηση των Τραυματιοφορέων που οργάνωσε η ΠΟΕΔΗΝ και η Πανελλήνια Ένωση Τραυματιοφορέων.

Συγκεντρωθήκαμε έξω από το Υπουργείο Υγείας και αντιπροσωπεία συναντηθήκαμε με τον Υφυπουργό Υγείας κο Κοντοζαμάνη Βασίλειο και τον Γεν. Γραμματεα του Υπουργείου Υγείας.
Θέσαμε το ζήτημα της αναγκαιότητας άμεσης πρόσληψης Τραυματιοφορέων περιγράφοντας τα προβλήματα που αναφέρουμε στο Δελτίο Τύπου. Επιβεβλημένη είπαμε ότι είναι η ανανέωση των Συμβάσεων των 830 Τραυματιοφορέων που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ. Ανανέωση που θα αφορά και τους 4000 συναδέλφους που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ στη Δημόσια Υγεία.
Ζητήσαμε την ένταξη στα ΒΑΕ και την επαγγελματική αναβάθμιση με παρακολούθηση ταχύρυθμων προγραμμάτων που θα οργανώσει η Σχολή του ΕΚΑΒ.
Ο κος Κοντοζαμάνης μας είπε ότι αναγνωρίζει το πρόβλημα των Τραυματιοφορέων που είναι η πρώτη επαφή των ασθενών με το σύστημα και θα γίνουν προσλήψεις χωρίς να γνωρίζει τα νούμερα.
Για τους 4000 που υπηρετούν μέσω ΟΑΕΔ εξετάζουν είπε με το Υπουργείο Εργασίας την ανανέωση των συμβάσεων για ένα χρόνο αναγνωρίζοντας τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν σε περίπτωση απόλυσης.
Για τα ΒΑΕ και την επαγγελματική αναβάθμιση θα κληθούμε μας είπε σε νέα συνάντηση να το κουβεντιάσουμε.
Στη συνέχεια της παρέμβασής μας στο ΑΣΕΠ ζητήσαμε να παρέμβει το Υπουργείο Υγείας προκειμένου να ζητηθούν και να χορηγηθούν σωστές βεβαιώσεις προϋπηρεσίας στους υποψήφιους του διαγωνισμού 2Κ. Είπε ότι θα το κάνει.
Σε ένα μήνα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει συγκεκριμένα τι πρόκειται να πράξει το Υπουργείο Υγείας.

Την Παρασκευή 6/9/2019 εν όψει των εγκαινίων της ΔΕΘ, η ΠΟΕΔΗΝ οργανώνει στη Θεσσαλονίκη μεγάλη πορεία Σωτηρίας της Δημόσιας Υγείας, Πρόνοιας και ΕΚΑΒ. Θα εκκινήσει 8πμ από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο και θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Ε. ΤΗΣ ΠΟΕΔΗΝ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Πρόσκληση έκτακτης συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής στις 25/4/2024 appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο