Γυναικεία επιχειρηματικότητα "SEEWBAN Pitching Event" στο Επιμελητήριο Αχαΐας 6 και 7 Δεκεμβρίου 2018

Νοεμβρίου 12, 2018
Tο SEEWBAN είναι ένα πρόγραμμα της ΕΕ που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη μιας κοινότητας γυναικών επιχειρηματικών αγγέλων για γυναίκες επιχειρηματίες, κυρίως στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Αυτές οι προσπάθειες - η ανάδειξη αλλά και η ενίσχυση τους θα αποτελέσουν τον βασικό άξονα πάνω στον οποίο θα κινηθεί το SEEWBAN Pitching Event που θα πραγματοποιηθεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν μία χώρα όπου η επιχειρηματικότητα ανθούσε και οι καινοτόμες ιδέες έβρισκαν πεδίο ανάπτυξης.

Ακόμη και μέσα στην οικονομική κρίση, υπήρξαν αρκετά projects, τα οποία δείχνουν τις σημαντικές δυνατότητες που έχει το ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό, όπως και τις ευκαιρίες που υπάρχουν για επενδύσεις σε προσπάθειες με πολλές δυνατότητες ανάπτυξης και διεθνείς προοπτικές.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου για την ανάπτυξη μιας κοινότητας γυναικών επιχειρηματικών αγγέλων για γυναίκες επιχειρηματίες.

Συντονιστής του έργου είναι ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας Ορισμένα από τα καλύτερα projects της Ελλάδας, τα οποία, μάλιστα, βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις αναζήτησης χρηματοδότησης και στρατηγικών συνεργασιών, θα παρουσιάσουν τα επιχειρηματικά τους σχέδια σε ένα ειδικό event όπου η είσοδος θα επιτρέπεται σε επιχειρηματικούς αγγέλους, σε funds και εν γένει χρηματοδοτικούς φορείς, προσκεκλημένους από τους διοργανωτές.

Στόχος του event αυτού είναι οι εταιρίες και εν δυνάμει επιχειρηματίες να παρουσιάσουν
τις ιδέες τους σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την καινοτομία και θέλουν να επενδύσουν σε προσπάθειες που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τελευταία τροποποίηση στις 12 Νοεμβρίου 2018 %15:%Νοε

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia