Αρκαδική παρουσία στη 62η Σύνοδο της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για το Στάτους της Γυναίκας στην Νέα Υόρκη (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με πυρετώδεις ρυθμούς εξελίσσεται στην Νέα Υόρκη η 62η Σύνοδος της Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για το Στάτους της Γυναίκας ( CSW62) όπου η Ευρωπαϊκή Ένωση Γυναικών έχει ισχυρή παρουσία. 

[iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpermalink.php%3Fstory_fbid%3D585656308454353%26id%3D100010299669101&width=500″ width=”500″ height=”699″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” ]

Αρκαδική παρουσία με την πολιτευτή κα. Εύη Τατούλη.

Το ενδιαφέρον όλων για φέτος έχει στραφεί στην γυναίκα επιχειρηματία στις αγροτικές περιοχές αλλά και στην γυναίκα με πολιτικό ρόλο ως δυνητικό μοχλό πολιτικής και αναπτυξιακής αλλαγής.

Στο περιθώριο της διοργάνωσης βρήκαμε χρόνο να επισκεφτούμε τα γραφεία της Μόνιμης Αντιπροσωπείας της χώρας μας στον ΟΗΕ και τον αναπληρωτή πρέσβη μας, κ. Διονύσιο Καλαμβρέζο για γόνιμη συζήτηση και προβληματισμούς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο