Μυστικά ομορφιάς από όλο τον κόσμο

Μυστικά ομορφιάς από όλο τον κόσμο. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε τα μυστικά τους, και πώς μπορείτε να τα δημιουργήσετε στο σπίτι.

 

 

Χιλή

grapesΟι γυναίκες στην Χιλή πιστεύουν στην αντιοξειδωτική δράση των κόκκινων σταφυλιών για φωτεινό δέρμα. Δημιουργούν μια πάστα από την πολτοποίηση των φρούτων, προσθέτοντας 2 κουταλιές της σούπας άσπρο αλεύρι. Στη συνέχεια, απλώνουν τη μάσκα στο πρόσωπό τους και το αφήνουν για 10 λεπτά πριν το πλύσιμο. 

 

 

 

 

 

 

Αίγυπτος

milkbathΤο μυστικό ομορφιάς της Κλεοπάτρας ήταν τα λουτρά με γάλα, για να μαλακώσει το δέρμα της και για την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων. Για να δοκιμάσετε τη θεραπεία στο σπίτι, προσθέστε 2 φλιτζάνια γάλα σε σκόνη στο μπάνιο σας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Γαλλία

kerasiaΗ γαλλιδες χρησιμοποιούν μια σχολαστική και προληπτική φροντίδα του δέρματος και του σώματος. Αυτό σημαίνει ότι έχει εβδομαδιαία περιποίηση προσώπου, τακτικό μασάζ και απομακρύνουν το μακιγιάζ τους ευλαβικά κάθε βράδυ. Συνταγή για περιποίηση προσώπου: λιώστε κεράσια και τους σπόρους ροδιού και εφαρμόστε ως μάσκα στο δέρμα για περίπου 6 λεπτά. Αυτή η μάσκα θα βοηθήσει να “φωτίσει” το δέρμα απο τα φυσικά ένζυμα, ενώ την ίδια στιγμή συσφίγγει . Αφαιρέστε το μείγμα με μια ζεστή πετσέτα.

 

 

 

Ελλάδα

oliveoil“Οι Ελληνίδες γυναίκες είνα ευλογημένες με το μεσογειακό δέρμα, το οποίο είναι στο φως και στο χρώμα, αλλά έχει αρκετή μελανίνη για να προστατεύσει απο τις βλαβερές ακτίνες UV,” λέει στη Νέα Υόρκη ο δερματολόγος Macrene Alexiades, MD, PhD, ο οποίος είναι μισός Έλληνας. Αλλά ακόμα κι αν δεν είστε γενετικά ευλογημένοι, μπορείτε ακόμα να πάρετε ένα μάθημα από τις γυναίκες της Ελλάδας. «Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που συμβάλλουν στην λαμπερή επιδερμίδα τους. Τρώνε μεσογειακή διατροφή πλούσια σε ψάρι, το οποίο παρέχει στο δέρμα αναζωογονητική ωμέγα-3 και ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, καθώς και τα φρούτα και τα λαχανικά, τα οποία παρέχουν αντιοξειδωτικά και βιταμίνες. Επίσης, πιστεύω οτι ή ληψη ελαιολάδου συμβάλλει πολύ στο δέρμα τους. ” λέει ο Μ Alexiades.

 

Ισραήλ

seasaltΗ Cygalle Dias, ιδιοκτήτρια του Cygalle Healing Spa στην πόλη της Νέας Υόρκης, γεννήθηκε στο Ισραήλ και πιστεύει στις θεραπευτικές ιδιότητες του θαλασσινού αλατιού. “Εάν μπορούσατε να κολυμπήσετε στη Νεκρά Θάλασσα, όλο το αλάτι θα βοηθούσε το σώμα σας να απαλλαγεί από τις τοξίνες, και είναι επίσης γνωστό οτι βοηθά το δέρμα στη θεραπεία απο ασθένειες.” Για να πάρετε τα οφέλη της αποτοξίνωσης απο το θαλασσινό αλάτι στο σπίτι, ανακατέψτε μαζί ¼ φλιτζάνι θαλασσινό αλάτι, 1 πρέζα φύκια σε σκόνη, ½ φλιτζάνι λάδι για μασάζ και 10-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας. Εφαρμόστε στο δέρμα ήπια απολέπιση.

 

Ιταλία

yiogurtΠώς Ιταλίδες διατηρούν τα μαλιά τους γυαλιστερά; Σύμφωνα με τον Fabio Σκαλιά, ιδιοκτήτη του Fabio Scalia κομμωτήριου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, η απάντηση είναι στην κουζίνα σας. Οι Ιταλίδες για να κρατήσουν τα μαλλιά τους λαμπερά, συνδυάζουν γιαούρτι και ελαιόλαδο και χρησιμοποιούν το μείγμα. Ο Scalia συνιστά ανάμειξη 1 φλιτζάνι πλήρες γιαούρτι με 1 κουταλάκι του γλυκού ελαιόλαδο. Στη συνέχεια, απλώστε το μείγμα σε λουσμένα μαλλιά, αφήστε το για 5 λεπτά και ξεπλύνετε με κρύο νερό.

 

 

 

 

 

 

Δομινικανή Δημοκρατία

skordo«Αν ποτέ συναντήσετε μια Δομινικανή γυναίκα, κοιτάξτε τα νύχια της – πιθανότατα θα είναι πολύ ανθεκτικά». Ποιο είναι το μυστικό τους; Οι γυναίκες στη Δομινικανή Δημοκρατία πιστεύουν οτι το σκόρδο μπορεί να κρατήσει τα νύχια τους σκληρά. Τεμαχίστε φρέσκο ​​σκόρδο, προσθέστε το σε ένα μπουκάλι με βερνίκι νυχιών και αφήστε το για 7-10 ημέρες.  Το σκόρδο έχει τόσες πολλές ιδιότητες και ενίσχυεί τα νύχια επίσης είναι φυσικό αντιβακτηριακό.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο