Τρίτη, 22 Απριλίου, 2025
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Διάθεση δωρεάν εισιτηρίων για την κωμωδία «Το καμ μπακ» του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Σαββατοκύριακο 29 & 30 Μαρτίου 2025 ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της χειμερινής παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας. Η κωμωδία «Το καμ μπακ» του Βασίλη Κατσικονούρη, που ανεβαίνει από το ΔΗΠΕΘΕΚ σε σκηνοθεσία Φίλιππου Σοφιανού έχει ήδη αποσπάσει θετικές κριτικές από το θεατρόφιλο κοινό της πόλης.

Οι τελευταίες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 29 Μαρτίου στις 21:00 και την Κυριακή 30 του μήνα στις  19:00. Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2721082616, Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-14:00.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε. Φάρις, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου που τιμάται σήμερα 27 Μαρτίου, θα διαθέσει προς το κοινό της πόλης, 500 δωρεάν προσκλήσεις (250 ανά ημέρα) για τις τελευταίες δύο παραστάσεις. Η διάθεση των δωρεάν προσκλήσεων θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2025 στο φουαγιέ του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας κατά τις ώρες 09:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00 και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το «Καμ μπάκ» του Β. Κατσικονούρη είναι το απόλυτο comeback της καλής κωμωδίας στο ελληνικό θέατρο. Με φρέσκια ματιά, σπαρταριστούς διαλόγους και σουρεαλιστικές καταστάσεις που δίνουν ερεθίσματα για σκέψεις, ενώ ταυτόχρονα πυροδοτούν λυτρωτικές εκρήξεις γέλιου.

Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 13 ετών.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Όλγα Αλεξανδροπούλου, Περικλής Αλμπάνης, Αναστάσης Κολοβός, Μαριάννα Λαγουρού.

Σκηνικά: Αντώνης Χαλκιάς, κοστούμια: Ελεονώρα Καραβανή, φωτισμοί: Φίλιππος Σοφιανός, δημιουργία ΑΙ: projection Βίκυ Βελλοπούλου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:01

Το εντυπωσιακό πασχαλινό έθιμο του Ρουκετοπόλεμου στη Χίο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Το εντυπωσιακό πασχαλινό έθιμο του Ρουκετοπόλεμου αναβίωσε και φέτος...

Ετήσια Έκθεση Σπουδαστών του στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας

Το Εργαστήρι Σχεδίου Καλαμάτας και οι μαθητές του σας...

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 10η χρονιά στην Κορώνη η Βαρκαρόλα το βράδυ των ευχών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή του Πάσχα 20 Απριλίου...

Το έθιμο του καψίματος του Ιούδα στην παραλία Πεταλιδίου

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα του Πάσχα στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ